top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v kozorogu in mlaj 💫

Danes dopoldne se je dovršil mlaj v znamenju kozoroga, ki predstavlja še dodaten poriv v tem tednu. Ne samo dodaten, ampak v okviru mesečnega cikla, najpomembenjši.

Le nekaj dni nazaj se je Jupiter ponovno premaknil v znamenje ovna in včeraj se je Sonce v svoj zimski pristan kozoroga.

Vse to se je dogajalo v času padajoče Lune, ko pravzaprav ni bila več vidna na nebu in se (je) pripravljala na ponovno rojstvo.


Različno doživljamo posamezne vplive, vendar sigurno je v splošnem to še zadnji košček sestavljanke, ki nam v skupnem daje več energije in zagona.

Seveda ne smemo pozabiti, da smo v zimskem času preudarnega, discipliniranega in pogosto neizprosnega kozoroga. Večina ostalih planetov se že nekaj časa premika po tem znamenju in spodbuja to energijo znotraj in zunaj nas.


Pogosti so občutki kaj vse še moramo narediti, katero goro moramo še preplezati.

Zahtevni znamo biti do sebe in do drugih. Vprašanje, ki se zastavlja pa je koliko zares zmoremo in ali se preveč ženemo?


Ne pozabimo na svoje telesne in psihične zmožnosti v teh dneh in si privoščimo odmor. Kozorog je dober v realizmu, naj bodo tudi naši plani taki - realistični.



Najdimo pa tudi čas za druženje, smeh s prijatelji in morda še najbolj pomembno za majhne trenutke časa v tišini sami s sabo ob dobri kavi ali čaju, ko smo lahko samo tukaj in zdaj brez planov za prihodnost in brez skrbi kaj bo prinesel jutrišnji dan.



Zvezdni pozdrav,

U.



🎬 Jutri dopoldne bom poslalal še zadnje e-novice v letošnjem letu. Govorila bom o mlaju in Jupitru v ovnu - kakšno iniciacijo v nove začetke nam skupaj prinašata pa tudi o retrogradnem Merkurju, ki se nam vse bolj približuje. Seveda za vsako znamenje posebej.

Če še niste se nanje lahko prijavite na povezavi:



Foto: Dila Weerasinghe, Lotus, 2020


13 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page