top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v strelcu 🌙

Od petka, 30. september (06:03) do nedelje, 2. oktobra (09:37)



🌓 Petek in konec tedna bosta v znamenju strelca. Luna je na pol poti do polnosti in spodbuja akcijo. Na splošno seveda vse težave in tegobe ne bodo izginile. Bo pa lažje tapniti v bolj optimistično razpoloženje. Sploh, ker se tudi Venera veže na Jupitra.

Tukaj lahko pride do nekoliko težav, ker ne bomo zadovoljni z malim in si bomo želeli več ali preveč in imamo ponovno priložnost za nezadovoljstvo.


Lahko se pojavi tudi občutek, da ne vemo kaj si v resnici želimo in tudi to, da karkoli že dobimo, nam na koncu ne zadostuje, da bi zapolnilo neko praznino znotraj nas.

V smislu tega, da smo že nekaj dni, kot kup nesreče in se ukvarjamo s takšnimi in drugačnimi napornimi situacijami. Potem nam pa današnji petek prinese navdih in več volje in si zamislimo večerni zmenek s prijatelji. Popolnoma se navdušimo v velikem pričakovanju tega večera, potem pa sama izvedba ni tako navdušujoče navdihujoča, kot smo si predstavljali.

Nekako mi pride na misel situacija, ki se mi (nam) je lahko zgodila, ko sem bila še mlajša, ko smo v petek zvečer šli ven in smo šli na eno mesto pa nam ni bilo zares všeč pa na drugo in na tretje… Na koncu smo cel večer preživeli v prestavljanju in iskanju tega noro perfektnega placa, ki ga kot kaže ni bilo, ker ni bil problem v placu, ampak nas samih …



Opozicija (povezava med Venero in Jupitrom) je tradicionalno Saturnova in z njo je vedno dobro obdržati nekaj distance.

Tako se imejmo te dni fajn, ampak morda si ta fajn malo odmerjajmo za najboljše rezultate. 😉


⚖️🧘🏻‍♀️In sem že, kot je za pričakovati ta teden, ponovno pri tehtnici in ravnovesju.


Preveč vsega “dobrega” pa je to lahko zabava v kakršnikoli obliki: nakupovanje, hrana, pijača itd. nas na koncu ali naslednji dan lahko pusti z moralnim mačkom ali pa morda tudi fizičnim slabim počutjem, ker smo šli preko svojih zmožnosti.


Nedelja bo pa že tako ali tako v znamenju kozoroga in precej resnejša. Nekoliko nas bo umirila in prizemljila.

Ali bodo to predvsem konstruktivni vplivi in ne preveč neprijetni je pa odvisno od tega kaj vse in kako na veliko smo počeli pred tem.


🔛 Poleg vsega tega se tudi Merkur obrača direktno, kar je super, sploh za naslednji teden. Te dni pa to pomeni, da se ustavlja in je v tistih svojih najpočasnejših trenutkih ter obenem tudi v povezavi z Neptunom.

Ni še čas za kakršnekoli dokončne odločitve.


Zaustavitve, zmešnjave, nejasnosti.


Res pa je, da je zdaj že precej manj planetov v Merkurjevih znamenjih in to lahko pomeni, da bo vpliv vseeno nekoliko manjši in ne tako močno prisoten.

Tisti, ki pa ste bolj Merkurjanski (dvojčki in device) vam pa vseeno priporočam malo več previdnosti in pozornosti.



Pred nami je zanimiv konec tedna. Moj občutek je, da bo precej na glavo. Polno stvari in želja ter obenem zmešnjav na poti do uresničevanju teh želja. Na koncu se pa lahko izkaže, da si tega morda niti nismo tako zelo močno želeli in da je bila vse skupaj le iluzija.



Tako, da kaj naj rečem za konec,

želim vam zmerno lep vikend 😜

zvezdni pozdrav,

U.



🎬 Danes popoldne, ob 16.30 se javljamo v živo na strani Astrološki inštitut - Mihaela Malečkar - govorile bomo o astroloških vplivih to jesen.


🎨Fred Tomaselli, Abductor, 2006


5 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page