top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v tehtnici🌙

Updated: Dec 27, 2021

Od nedelje 26. decembra (17:23) do torka, 28. decembra (22:15)

✨Z Luno v tehtnici bosta dvojina in povezovanje postala pomembnejša. Želeli si bomo harmonije. Medtem je retrogradna Venera še vedno zelo blizu Plutona, kar kaže na to, da bo to nekoliko težje izvedljivo. Še vedno je lahko močan občutek zavrnjenosti in odrinjenosti posledično pa se lahko pojavijo manipulacije in igre moči ter tudi močne strasti, ki niso vedno slabe …

Današnji večer je po drugi strani lahko zelo kreativen. Naša komunikacija bo nekoliko resnejša in zadržana a s pridihom Neptunove romantičnosti in idealizma.

Jutri pa se Luna povezuje z zagnano ognjeno energijo Marsa in Saturnovsko vztrajnostjo in disciplino. Izkoristimo aktivno energijo za strukturiran in konstruktiven začetek tedna.✨🦋Pred konecm leta bom poslala še letošnje zadnje e-novice v katerih bom govorila o začetku 2022 in o Jupitru v ribah - na katera področja nam v naslednjem letu prinaša priložnosti.

Če želite prejemati astrološke e-novice vsak mesec v času polne Lune in mlaja tudi za vsako astrološko znamenje posebej se lahko prijavite nanje:

Foto: Anja Papuga
37 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page