top of page
Search

Tedenski horoskop


Tedenski horoskop je splošen zapis energij in je sestavljen na podlagi ascendentnega znamenja - podznaka.Ascendent (podznak) v znamenju ovna


Po vseh pravilih bi morale napetosti ta teden že nekoliko popustiti. Seveda se pa lahko ukvarjamo z različnimi neprijetnimi posledicami. V začetku je več priložnosti za nekoliko nepričakovane in nenadne priložnosti na finančnem področju ali pa ideje o nekem delovnem projektu, ki bo tudi donosen. Sredi tedna boste vse bolj v teh energijah, z nekaj usklajevanja so možni dobri rezultati, ki vas bodo razveselili.

Venera vam bo nosila vesela druženja in tudi starsti v ljubezenske odnose. Navdahnjeni boste in optimistični.

Konec tedna bo v znamenju zračnega dvojčka, že v petek tja prestopi Luna in prinaša odprtejše komunikacijske energije, vendar obenem tudi ozemljeno praktične in analitične. Dobro za dogovore. Nekoliko več pazljivosti bo potrebno v soboto in nedeljo. Možno je, da nimate čisto pravih informacij ali pa da je določena zadeva nekoliko zavita v meglo. Rajši počakajte preden sprejmete dokončno odločitev.

Ta konec tedna je za vas zelo pomemben tudi zato, ker se vladar vašega znamenja Mars po dolgem času premika iz znamenja bika v dvojčka. Premik bo na boljše in vsaj na začetku bo za vas nosil občutke osvobojenosti. Več bo komunikacije, pretočnosti ter nasplošne zračnosti. Stvari bodo stekle, kar naenkrat se bo zdelo, da je življenje ponovno hitrejše in to vam bo ustrezalo. Dolgoročno se lahko pojavi prevelika razpršenost. Bodite zavestni glede tega, tako boste lažje šli čez te energije produktivno in konstruktivno.
Ascendent (podznak) v znamenju bika


Po napetem minulem tednu se bodo ta zadeve nekoliko umirile. Občutek bo, da je najnapornejše za nami. V začetku novega tedna boste odprti za nove ideje. Ustvarjalnost bo v zraku, morda tudi priložnost reševanja situacije s katero se že nekaj časa ukvarjate.

Vaša vladarica Venera vas vleče v zasebno, h koreninam. V ospredju bosta dom in družina ter odnosi znotraj tega. Čutili boste navdih in ponos ter željo po povezovanju. Občutki zadovoljstva bodo prišli iz vaših notranjih globin.

Konec tedna bo v znamenju zračnega dvojčka, že v petek tja prestopi Luna in prinaša odprtejše komunikacijske energije povezane predvsem z vašim finančnim področjem. Prepletena zračno povezovalna in ozemljeno praktična energija bo dobra za dogovore. Nekoliko več pazljivosti bo potrebno v soboto in nedeljo. Možno je, da nimate čisto pravih informacij ali pa da je določena zadeva nekoliko zavita v meglo. Rajši počakajte preden sprejmete dokončno odločitev.

Ta konec tedna se tudi Mars po dolgem času premakne iz znamenja bika v dvojčka. Občutek bo, da vam bo neka teža padla z ramen. Manj bo frustracij in oteženosti, ki ste jo čutili zaradi pritiskov. Tudi za vas bo prišla neke vrste osvobojenost. Stvari povezane s financami bodo hitreje stekle.     
Ascendent (podznak) v znamenju dvojčka


Napetosti in teža po polni Luni je nekako za nami. Dvojčki boste v začetku tedna odprti za nove ideje in prebliske, ki bodo prihajali iz vaše notranjosti. Morda bo to določen uvid, ki bo povezan z vašim zasebnim življenjem in koreninami.

Sredi tedna bo še poudarek na teh energijah, do določene mere pa boste čutili še stare pritiske. Morda vas bo ravno to spodbujalo v spremembe in kreativne rešitve. Vaš vladar Merkur vam pomaga pri praktičnosti in organiziranosti. Nobena podrobnost vam ne bo ušla.

Prestop Venere v znamenje leva za vas napoveduje ponovno bolj pestro družabno življenje. Navdih in veselje boste črpali iz povezovanja s prijatelji in okolico.  Konec tedna bo v znamenju vas dvojčkov, že v petek tja prestopi Luna in na splošno prinaša odprtejše komunikacijske energije, ki jih boste vi čutili še toliko bolj. Prepletena zračno povezovalna in ozemljeno praktična energija bo dobra za dogovore. Za vas je lahko povezana z družino in domačimi.

Nekoliko več pazljivosti bo potrebno v soboto in nedeljo. Možno je, da stvari niso popolnoma take, kot se na prvi pogled zdijo.

Ta konec tedna se tudi Mars po dolgem času premakne iz znamenja bika v dvojčka. Določene stvari, ki so bile prej nekako skrite, se bodo zdaj jasno pokazale. Vsekakor boste čutili olajšanje in tudi precej več energije. Nekoliko več pozornosti namenite organizaciji in praktičnemu pristopu, ker vas nov naval energije lahko tako navduši, da se lotite preveč stvari naenkrat. Nekaj treznosti je pri tem dobrodošlo, zato si boste hvaležni kasneje, ko se bo žongliranje z desetimi stvarmi naenkrat izkazalo za neizvedljivo.
Ascendent (podznak) v znamenju raka


Raki boste zagnano in optimistično vstopili v nov teden, napetosti polne Lune so za vami in spet nekoliko lažje dihate. V začetku bo več priložnosti za komunikacijo in praktične dogovore. Lahko, da boste rešili tudi določeno problematiko, ki vas že nekaj časa obremenjuje.

Sredi tedna boste vse bolj v teh energijah, z nekaj usklajevanja so možni dobri rezultati, ki vas bodo razveseljevali in navduševali. Lahko, da si boste privoščili kaj lepega. Obenem pa so možni tudi določeni premiki na poslovnem področju, pritok določenih sredstev ali pa bodo določeni projekti dobili konkretne rezultate.

Konec tedna bo v znamenju zračnega dvojčka, že v petek tja prestopi Luna in prinaša odprtejše komunikacijske energije, vendar obenem tudi ozemljeno praktične in analitične. Za vas bo to čas, ko boste potrebovali več časa zase, da vse sprocesirate in v svojem miru naredite plane za naprej. V soboto in nedeljo ste lahko nekoliko bolj razpršeni in raztreseni. Za jasno sliko in konkretne korake je najboljše nekaj dni počakati, da se megla razprši.

Ta konec tedna pa je pomemben tudi zato, ker Mars po dolgem času menja znamenje, iz bika se bo premaknil v dvojčka. Na splošno to pomeni več akcije, sploh mentalne. Veliko komunikacije in povezovanja. Za vas je še pomembnejše, da ste pozorni na svoje razmišljanje, da se znate umiriti, ker hitro lahko postane vsega preveč in postanete samodestruktivni. Preudarno in zavestno se lotevajte nalog z občutkom za to, koliko zmorete naenkrat, ker bo težnja k razpršenosti in opravljanju več stvari naenkrat. To vas pa dolgoročno lahko zelo utrudi.
Ascendent (podznak) v znamenju leva


Tudi za levi so naporni tedni, energije pa se počasi umirjajo in občutek napetosti popušča. V začetku novega tedna boste odprti za nove ideje, predvsem na poslovno finančnem področju se odpirajo priložnosti. Lahko, da se pojavi rešitev za situacijo s katero se že dalj časa ukvarjate. Čas je tudi primeren za kakšne popolnoma praktične nakupe. Te enrgije bodo prisotne skozi teden, lahko se na trenutke pojavijo še določene napetosti, kot odmev preteklih tednov.

Venera je prestopila v vaše znamenje leva in vam nosi več veselja in tudi prikupnosti. Ponovno in kljub vsemu se bo pojavila želja po tem, da zasijete. Ta teden vam bodo energije naklonjene, znali se boste pokazati v svojih najlepših barvah, kraljevsko in graciozno. Prav tako so možni pozitivni razpleti. Odpirala se vam bodo nova navdihujoča obzorja.

Konec tedna bo v znamenju zračnega dvojčka, že v petek tja prestopi Luna in prinaša odprtejše komunikacijske energije povezane predvsem z vašimi prijatelji in povezovanji znotraj skupin. Prepletena zračno povezovalna in ozemljeno praktična energija bo dobra za dogovore. Nekoliko več pazljivosti bo potrebno v soboto in nedeljo, predvsem na finančnem področju in kakršnemkoli vlaganju. Možno je, da nimate čisto pravih informacij ali pa da je določena zadeva nekoliko zavita v meglo. Rajši nekoliko počakajte (do naslednjega tedna) preden sprejmete dokončno odločitev.

Ta konec tedna se tudi Mars po dolgem času premakne iz znamenja bika v dvojčka. Za vas bo to dobrodošla sprememba, saj bo popustil pritisk, ki ga čutite. Dogovarjanje, načrtovanje za prihodnost in povezovanje, vse te tematike bodo dobile nov zagon.    
Ascendent (podznak) v znamenju device


Naporno poletno obdobje je za nami. Device ste to res najbolj občutile v povezavi z vašimi prepričanji, filozofijami ter usklajevanjem vsega tega z vašimi vsakdanjimi mislenimi procesi. Vse to je vplivalo na vaše fizično in psihično počutje. Jasno je, da potrebujete več časa zase, miru in počitka. Ta teden je priložnost, da naredite določene popolnoma konkretne in praktične spremembe in premike, ki vam bodo pomagale narediti prvi korak pri razreševanju določenih težav, ki so se pojavile. Nove ideje in prebliski ter možnosti za konstruktiven premik naprej.

Sredi tedna bo še poudarek na teh energijah, do določene mere pa boste čutili še stare pritiske. Morda vas bo ravno to spodbujalo v spremembe in kreativne rešitve. Vaš vladar Merkur vam pomaga pri praktičnosti in organiziranosti. Nobena podrobnost vam ne bo ušla. Počutili se boste suvereno.

Prestop Venere v znamenje leva za vas napoveduje možnost za prijetnejše notranje doživljanje in harmonične občutke v samoti. Lažje boste našli avtentičnost, ki se vam je zadnje tedne nekoliko izmikala.

Konec tedna bo v znamenju dvojčkov, že v petek tja prestopi Luna in na splošno prinaša odprtejše komunikacijske energije, ki jih boste tudi vi zelo dobro čutili. Predvsem na področju javnega udejstvovanja. Nekoliko več pazljivosti bo potrebno v soboto in nedeljo. Sploh v odnosih ena na ena. Možno je, da stvari niso popolnoma take, kot se zdijo na prvi pogled. Pridih iluzoričnosti bo v zraku. Najboljše bo za prepustitev in sprostitev nekje ob vodi.

Ta konec tedna se tudi Mars po dolgem času premakne iz znamenja bika v dvojčka. Vse več bo poudarka in zagona na karieri ter vašem zunanjem statusu. Energija bo zelo pretočna in komunikacijska.
Ascendent (podznak) v znamenju tehtnice


V začetku tedna bo občutek, da vas bogato in ozemljeno notranje življenje nekako osredotoča in vam pomaga pri razreševanju težav ali sprememb, ki so nastale v zadnjih tednih ali celo mesecih. Odprti boste za nove ideje, vendar boste imeli do njih najboljši dostop v samoti. V tistih trenutkih, ko imate čas samo zase, stran od ponorelega sveta.

Sredi tedna boste vse bolj v teh energijah. Vaša vladarica Venera pa vas bo vlekla v družbo in v povezovanje. Več zadovoljstva in prijetnih trenutkov bo s prijatelji. Občutek bo, da imate podporo in lahko računate nanje.

Konec tedna bo v znamenju zračnega dvojčka, že v petek tja prestopi Luna in prinaša odprtejše komunikacijske energije povezane predvsem s področjem vaše širše filozofske naravnanosti in pogleda na svet. Prepletena zračno povezovalna in ozemljeno praktična energija bo dobra za dogovore. Nekoliko več pazljivosti bo potrebno v soboto in nedeljo. Hitreje lahko nekoliko odplavate, kar ni nič narobe, če greste v to z zavedanjem. Čas je za sprostitev in ne toliko za resno delo in odločitve. Vpliv je kratek, vendar vseeno opozarjam na večjo možnost samodestruktivnosti, ki lahko vpliva na vaše počutje v naslednjih dneh, ker ste se konec tedna nekoliko “preveč” sprostili za svoje dobro.

Ta konec tedna se tudi Mars po dolgem času premakne iz znamenja bika v dvojčka. Zagnana in pretočnejša energija vas bo pognala v akcijo. Lahko v povezavi s tujino in potovanji ali pa s širjenjem obzorij na kakšen drugačen način.
Ascendent (podznak) v znamenju škorpijona


Verjetno so napetosti minulega tedna tudi za vas že nekoliko popustile. Seveda se pa lahko ukvarjamo z različnimi neprijetnimi posledicami, ki niso, kar izginile. Vendar se je lažje spopadati z njimi. V začetku tedna je več priložnosti za nekoliko nepričakovane in nenadne priložnosti v vašem družabnem življenju. Podpora prijateljev ali skupin, ki jim pripadate bo dobrodošla.

Sredi tedna boste z nekaj usklajevanja lahko dosegli dobre rezultate, ki vas bodo razveselili. Venera vam prinaša več druženja in dogajanja v vaše javno življenje. Lahko se boste pokazali in tudi poželi uspeh.

Konec tedna bo v znamenju zračnega dvojčka, že v petek tja prestopi Luna in prinaša odprtejše komunikacijske energije, vendar obenem tudi ozemljeno praktične in analitične. Dobro za dogovore. Nekoliko več pazljivosti bo potrebno v soboto in nedeljo. Lahko, da bodo vaše želje po odklopu nekako zameglile odgovornosti, ki jih imate. Bodite previdni, da kaj ne spregledate, če se boste ukvarjali s pomembnimi stvarmi ali pa si (to bo še najbolje) privoščite sproščujoč vikend nekje ob vodi.

Ta konec tedna je za vas zelo pomemben tudi zato, ker se vladar vašega znamenja Mars po dolgem času premika iz znamenja bika v zračnega dvojčka. Premik bo na boljše in vsaj na začetku bo za vas nosil občutke osvobojenosti. Več bo komunikacije in pretočnosti. Stvari bodo stekle, kar naenkrat se bo zdelo, da je življenje ponovno hitrejše in to vam bo ustrezalo.
Ascendent (podznak) v znamenju strelca


Energije se počasi umirjajo in občutek napetosti popušča. V začetku novega tedna boste odprti za nove ideje, predvsem na poslovnem področju, odpirale se bodo priložnosti v zvezi z delom in obveznostmi. Lahko tudi v povezavi z vašim zdravjem in splošnim počutjem. Pojavila se bo rešitev za situacijo s katero se že dalj časa ukvarjate. Te energije bodo vzpodbujene skozi teden, lahko se na trenutke pojavijo še določene napetosti, kot odmev preteklih težav.

Venera je prestopila v znamenje leva in vam nosi več veselja na področje potovanj in tujine. Lahko tudi nekega kreativnega projekta, kot je novo izobraževanje, ki vas bo navdihovalo in vas razveseljevalo. Odpirala se vam bodo nova navdihujoča obzorja.

Konec tedna bo v znamenju zračnega dvojčka, že v petek tja prestopi Luna in prinaša odprtejše komunikacijske energije povezane predvsem z vašim partnerjem in odnosi ena na ena. Prepletena zračno povezovalna in ozemljeno praktična energija bo dobra za dogovore. Nekoliko več iluzorne energije bo v soboto in nedeljo ali pa le močne potrebe po sprostitvi in odklopu, sploh mentalnemu. Možnost, da se prepustite le kreativi in odklopite analitičnost. Če pa ste sredi kakšnih dogovorov pa raje nekaj dni počakajte, da vpliv mine in se stvari skristalizirajo.

Ta konec tedna se tudi Mars po dolgem času premakne iz znamenja bika v dvojčka. Več energije in zagona bo v partnerskih odnosih. Lahko, da načrtujete kakšen nov skupen projekt. Vsekakor bo pritisk, ki ste ga čutili že nekaj časa, popustil. Lažje boste zadihali.
Ascendent (podznak) v znamenju kozoroga


Napornejši tedni so za vami. Kozorogi ste to res najbolj občutili v povezavi z vašo kreativnostjo in občutki nekih osebnih kriz skozi katere greste. Sprašujete se kako naprej in kaj spremeniti, da boste čutili več zadovoljstva v življenju. Ta teden je priložnost, da naredite določene popolnoma konkretne in praktične spremembe, ki vam bodo pomagale narediti prvi korak pri razreševanju teh težav. Nove ideje in prebliski so na obzorju ter možnosti za konstruktiven premik naprej.

Sredi tedna bo še poudarek na teh energijah, do določene mere pa boste čutili še stare pritiske. Morda vas bo ravno to spodbujalo v spremembe in kreativne rešitve. Različni “spopadi” v zadnjem času, z avtoritetami v vašem življenju, so vas utrudili in občasno imate občutek, da vam zmanjkuje moči. Vendar je najnapornejši del za vami.

Konec tedna bo v znamenju dvojčkov, že v petek tja prestopi Luna in na splošno prinaša odprtejše komunikacijske energije, ki jih boste občutili predvsem v zvezi z delom in odnosi s sodelavci. Nekoliko več pazljivosti bo potrebno v soboto in nedeljo. Pridih iluzoričnosti bo v zraku v zvezi s širšimi prepričanji in filozofijami ter okolico v kateri ste in s katero dnevno komunicirate. Najboljše bo dati možgane na pašo in se sprostiti nekje ob vodi.

Ta konec tedna se tudi Mars po dolgem času premakne iz znamenja bika v dvojčka. Vse več bo poudarka in zagona na vaših obveznostih. Pritisk na eni strani bo popustil, lahko pa da vas čaka več dela v naslednjih mesecih. Energija pa bo, sploh na začetku, veliko bolj pretočna in komunikacijska.
Ascendent (podznak) v znamenju vodnarja


Vodnarji ste še eno znamenje, ki ste močno čutili polno Luno prejšnjega tedna. Vendar po minulem vikendu že čutite nekoliko olajšanje. Seveda se pa lahko še vedno ukvarjate z različnimi neprijetnimi posledicami, ki niso kar izginile. Vendar se je vseeno lažje spopadati z njimi.

V začetku novega tedna boste odprti za nove ideje in prebliske, ki bodo prihajali s povezovanjem z drugimi, morda vam bo nekdo priskočil na pomoč in vam pomagal pri družinskih situacijah. Rešitve bodo zelo ozemljene in praktične. To je tisto, kar sedaj potrebujete.

Sredi tedna bo še poudarek na teh energijah. Spodbujalo vas bo v spremembe in kreativne rešitve. Prestop Venere v znamenje leva za vas napoveduje ponovno bolj harmonično partnersko življenje in na splošno prijetnejše odnose ena na ena. Navdahnjenost boste našli v vaši okolici in povezovanju s prijatelji in sorodniki.

Konec tedna bo v znamenju dvojčkov, že v petek tja prestopi Luna in na splošno prinaša odprtejše komunikacijske energije, ki jih boste vi čutili na področju ustvarjalnosti in ljubezni. Prepletena zračno povezovalna in ozemljeno praktična energija bo dobra za konkretne dogovore.

Sobota in nedelja pa nosita nekoliko bolj iluzorno energijo v povezavi z vašimi financami in vlaganji. Možno je, da nimate popolnoma jasne slike, tako, da počakajte par dni, če se ukvarjate s kakšnimi resnejšimi projekti. Ta konec tedna pa izkoristite za odklop in sprostitev.

Imate še en pomembnejši vpliv in sicer Mars se po dolgem času premakne iz znamenja bika v dvojčka. Čas za aktivnosti, ki vas obenem sproščajo ter za več akcije v ljubezni, komunikacija bo hitrejša in odločnejša.
Ascendent (podznak) v znamenju rib


Energije se počasi umirjajo in občutek napetosti popušča. V začetku novega tedna boste odprti za nove ideje, predvsem na področju partnerstva in povezovanja z drugimi. Pojavila se bo rešitev za situacijo s katero se že dalj časa ukvarjate. Te energije bodo vzpodbujene skozi teden, lahko se na trenutke pojavijo še določene napetosti, kot odmev preteklih težav.

Venera je prestopila v znamenje leva in vam nosi več veselja na področje vašega dela in obveznosti. Lahko tudi nekega kreativnega projekta, ki vas bo navdihoval in vas razveseljeval, obenem pa bo tudi finančno donosen. Čutili boste navdih in optimizem.

Konec tedna bo v znamenju zračnega dvojčka, že v petek tja prestopi Luna in prinaša odprtejše komunikacijske energije povezane predvsem z vašim domom in družino. Med sabo prepletena zračno povezovalna in ozemljeno praktična energija bo dobra za dogovore. Nekoliko več iluzorne energije bo v soboto in nedeljo ali pa le močne potrebe po sprostitvi in odklopu. Dogovori s partnerjem in na splošno s tistimi ena na ena znajo biti nekoliko sanjaški in ne popolnoma jasni.

Ta konec tedna se tudi Mars po dolgem času premakne iz znamenja bika v dvojčka. Več energije in zagona bo znotraj doma in vašega zasebnega življenja. Lahko, da pride do kakšnega novega projekta v povezavi z družinskim življenjem.

55 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page