top of page
Search

Gledam v nebo

Začetek tedna ter Luna v kozorogu in vodnarju 🌙

Od nedelje, 2. oktobra (09:37) do četrtka, 6. oktobra (14:46)🔜 Nov teden bomo začeli resno in preudarno ter končno tudi z občutkom, da se počasi lažje pomikamo naprej. Merkur se je včeraj obrnil direktno. Ta teden bomo mi ali pa bodo stvari okoli nas še nekoliko upočasnjene, vendar bomo vse bolj jasno videli pot pred nami in stopali po njej.

Manj bo zapletanja za nazaj. Marsikaj se bo razrešilo in dobilo svoj epilog.


🪨 Ponedeljek bo še v znamenju ozemljenega kozoroga, ki nas lahko na trenutke pusti nekoliko hladne in brez pravega navdušenja.

Zadoščenje bomo našli v vztrajnosti in dolgoročnih načrtih.


🌬 V torek se Luna že premakne v znamenje vodnarja, ki nekoliko prepiha ozračje. Več bo dogajanja, idej in razmišljanj.

Obenem pa tudi oteženosti, ki jo nosijo tokratni jesenski vplivi. Obremenjenost, ki nas spremlja že dalj časa pa jo občasno malo lažje damo na stran, spet drugič pa se trdovratno pojavi pred nami ter nas na ta način ves čas opozarja, da ne bo čudežno izginila.

Poleg popolnoma konkretnih stvari, ki se nam dogajajo, lahko hitreje postanemo nemirni, živčni in nepotrpežljivi. Sledijo pa jim občutki strahu in nemoči.

Od vsakega posameznika je odvisno katera čustva prevladajo ali pa kako močna so.

So pa še vedno ali ponovno prisotna v energijah okoli nas. Nekako gostijo ozračje.⭐️ Splošen občutek, predvsem v naslednjih dveh tednih pa je, da bomo ta začetek oktobra vseeno nekoliko sproščenješi in da bomo lažje našli rešitve ter konstruktivne poti.

Energetsko bomo predvsem naravnani k mirnemu reševanju situacij in harmoniziranju.Dobro začnite ta teden.

Zvezdni pozdrav,

U.🎨 Frida, Estelle Dooms


5 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page