top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v biku🌙

Updated: Aug 27, 2021

Od petka, 27. avgusta (06:26) do nedelje, 29. avgusta (18:41)

✨Ozemljena energija Lune v biku nam bo prinesla več stabilnosti. Upočasnili bomo ritem. Močna Venera v tehtnici bo dodatno pripomogla k prijetnemu in povezovalnemu koncu tedna.

Večja večina petka bo konstruktivna. Seveda ne bo šlo popolnoma brez težav. V petek zvečer bo Luna zadela ob Saturna, ki nam lahko prekriža določene načrte. Mogoče pa bomo zvečer le nekoliko utrujenejši in brez pravega zagona. Privoščimo si umirjen večer.

Sobota bo z Uranovo pomočjo nepredvidljivejša, lahko tudi stresna, mogoče pa bomo našli le nove zanimive načine kako se imamo lahko lepo ter poskrbimo zase in za svoje telo.

Takšno bo predvsem dopoldne. Kasneje nam bo Mars pomagal k večjemu zagonu in praktičnim rešitvam konkretnih nalog.


Nedelja bo vsekakor zanimiva. Z Merkurjem še vedno v devici bo veliko analitičnega razmišljanja in organiziranja s poudarkom na detajlih.

Na trenutke pa bo lahko veliko navdušenja in tudi pretiravanja. Na koncu bika se Luna pomika skozi malo napornejše zvezde, tako, da bodimo pozorni, da nas v naši intenzivnosti ne zanese in gremo predaleč.


Po večini bodo energije pozitivne. Mogoče je nedelja lahko nekoliko bolj stresna tudi zaradi prihajajočega začetka tedna in seveda prvih septembrskih dni.✨


Lep konec tedna Vam želim.🌷

Urška

Če želite prejemati astrološke e-novice vsak mesec v času polne Lune in mlaja se lahko prijavite nanje na povezavi:

Foto: Anja Papuga



455 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page