top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v biku in Sončev mrk

🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑


Smo v času balzamične Lune, tik pred mlajem. To so dnevi za spuščanje in opuščanje.

Za upočasnitev, počitek ter refleksijo.


🧘🏻‍♀️To je čas, da samo SMO. Tukaj in zdaj. Se zavedamo svojega telesa in ga sproščamo vseh napetosti, ki so se nabrale skozi celoten Lunin cikel. Luna v biku nas še posebej opozarja na telo, na konkretno. Čustvene odvisnosti, ki postanejo tudi telesne. Navezanosti na hrano, odnose, vse materialno.

Kateri so tisti deli nas, ki nas držijo nazaj, ko vse vsakodnevne majhne navezanosti postanejo (pre)velike in nam ne omogočajo več napredka, le nazadovanje.

Razmislek o tem, spuščanje teh navad in razvad ter novi začetki s ponovno Lunino rastjo so glavne iztočnice za ta konec tedna.


Mesec maj bo zaradi mrkov turbolenten, na trenutke neoprejemljiv in pogosto spremenljiv ter v prinašanju večjih dolgoročnih sprememb.

💫Vendar je tokratni mrk zelo pozitivno naravnan. Podprt s planeti, ki nas osvobajajo in nam nosijo spremembe tudi na nekoliko prijetnejši način.

Ponujena nam je priložnost za pozitivne spremembe, da se ločimo od starega in gremo naprej. S pogumnimi koraki in zaupanjem v življenje.♾️ Zvezdni pozdrav, U.


Salvador Dali. Project for “Destino” 1946


29 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page