top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v devici🌙

Updated: Oct 31, 2021

Od sobote, 30. oktober (20:08) do torka, 2. novembra (00:10)

✨Počasi si bomo nekoliko oddahnili od teže, ki smo jo čutili, predvsem danes, zaradi naporne povezave Sonca in Saturna.

Ta teden pa je bilo v zraku tudi precej veselih in optimističnih energij, ki so nekoliko blažile te malo manj prijetne.

Vpliv Saturna nas je soočal s težavami, pogosto povezanimi z osebami, ki imajo določeno avtoriteto, kot sta oče ali šef …

Psihološko je v nas obujal vprašanja, kot so: “Ali sem dovolj?”

Naša samozavest je lahko nekoliko nižja te zadnje dni in prav tako vitalnost.

Sonce in Satrun simbolno predstavljata svetlobo in temo ter posledično vprašanje umirljivosti ter neizbežnost staranja. Tematike, ki nam v jesenskem času, ko je dan vse krajši in noč daljša, niso tuje. Lahko pa v nas zbujajo nekaj več melanholije.

Tem občutkom težko uidemo in jih je najbolje sprejeti ter vzeti kot del naravnih procesov, ki se pojavijo z letnimi časi - tako v naravi, kot tudi v nas.


Z današnjo soboto prihajajo tudi odločnejše in borbenejše energije, saj je Mars prestopil v znamenje škorpijona.

Luna pa se je premaknila v praktično in analitično devico ter prinaša prilagodljivejšo energijo. Veliko malih nalog in obveznosti bomo opravili ta podaljšan konec tedna. Čas je tudi dober za pisanje in kakršnokoli urejanje.


Z Merkurjem, ki je v tehtnici, bo v ozadju vseh naših praktičnih prizadevanj, predvsem želja po sodelovanju in harmoniji, ki nas bo te dni tudi navdihovala in nam širila obzorja.

Bodite dobro.

U.


🦋 Naslednji teden se bo dovršil tudi mlaj v škorpijonu, ki obenem naznanja sezono mrkov. Če želite prejemati astrološke e-novice vsak mesec v času mlaja in polne Lune, tako splošne vplive, kot tudi za vsako astrološko znamenje posebej, se lahko prijavite nanje na povezavi:


Foto: Anja Papuga





154 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page