top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v dvojčku 🌙

Od ponedeljka, 2. maja (12:46) do četrtka, 5. maja (02:18) Luna v znamenju dvojčka nekoliko pohitri današnji dan. Zračna komunikativna energija se nam bo prilegla.

Poleg Lune danes spremeni znamenje tudi Venera. Pozno popoldne se premakne v ovna.

Kljub temu, da smo že, kar dobro, izven uradnega obdobja ovna, ki s Soncem v tem znamenju začenja pomlad, bomo šele v maju zares prišli na okus te močne zagnane ognjene energije. Kmalu za Venero sem prestopi še Jupiter in v drugem delu meseca tudi Mars.

Ognja nam ne bo manjkalo v naslednjem obdobju. Kot za veliko večino stvari v astrologiji je ta vpliv lahko zelo fajn ima pa tudi svoje senčne plati.

V nekaterih delih življenja se bomo veselili hitrosti, vzpodbude ter poriva. Na plan pa bo prišla tudi neprilagodljiva energija, ki ima jasne cilje pred sabo in se ne ozira veliko na druge.

Venerine tematike, kot so kompromisi, ravnotežje in harmonija bodo doberšen del meseca maja v drugem planu.

Občasno je to dobro.

V določenih okoliščinah in obdobjih se je nujno postaviti zase in izbrati svojo, včasih tudi samosvojo pot.

Postaviti svoje cilje in želje na prvo mesto. Se zagnati v življenje, ne glede na vse.

Seveda pa lahko tudi pretiravamo pri tem.

Nekateri imajo tudi te energije že natalno veliko in bodo v tem času še težje sprejemali kompromise in drugačne poglede.

Bodimo pozorni na vse to in izkoristimo ovnovski ogenj v tistih delih našega življenja, kjer že nekaj časa čutimo pasivnost in stagnacijo, da se ne premikamo v željeno smer.

Po drugi strani pa ozavestimo tudi tiste dele, kjer smo prehitri in morda preveč neposredni ter na ta način ljudi okoli sebe pogosto prizadanemo. Ne pozabimo tudi, da smo še vedno v obdobju mrkov, ko ni prave stabilnosti in jasno začrtane poti. Stvari se nenehno spreminjajo. Prav tako je pred nami retrogradni Merkur, ki tudi govori o tem, da bo potrebno še marsikaj premislit, predelat, popravit, reorganizirat.

Vsekakor sem nam obeta zelo zanimiv mesec maj, zvezdni pozdrav.✨ U. 🪷Več o tej ognjeni energiji, katere dele vaših osebnih rojstnih kart bo aktivirala, bom govorila tudi v naslednjih e-novicah in pa seveda tudi o Luninem mrku in retrogradnem Merkurju. Precej pomembnih tematik je pred nami, bom še premislila ali bomo poslala vse skupaj v enih e-novicah ali pa morda raje posnamem dvoje... Prijava na novice e-novice:

https://www.lookingatthesky.com/kontakt

Salvador Dali. Fast - moving Still Life. 1956




17 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page