top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v kozorogu🌙

Updated: Sep 17, 2021

Od torka, 14. septembra (13:33) do četrtka, 16. septembra (17:22)


✨Luna je včeraj prestopila v znamenje resnega in prizemljenega kozoroga. Lotili se bomo vseh nalog, ki nam jih življenje prinaša in predvsem nekoliko manj čustevno gledali na različne situacije okoli nas. Zvečer se je povezovala z Venero in je vseeno prinesla nekoliko več povezovalne prijetne energije med hladnim kozorogom in čustveno intenzivnem škorpijonom - kjer je trenutno Venera. Ta se počasi pomika proti Saturnu in to trdno zaustavitev iz vodnarja bo v naslednjih dneh vse bolj čutila. Lahko bo več "Ne-jev" na splošno, predvsem v odnosih, takšnih in drugačnih. Čustveno občutljiva Venera bo želela intenzivno in strastno - dobila bo pa hladen Saturnov tuš.


Ponoči Mars prestopi v tehtnico. Tukaj se težje izrazi, preveč bo tehtanja in iskanja kompromisev za planet akcije. To pomeni, da bomo v naslednjem obdobju več cincali in bomo bolj neodločni. Pogosteje se lahko pojavi občutek nemoči. To energijo lahko vseeno nekoliko konstruktivneje obrnemo in uporabimo za borbo za pravico in resnico ter za enkaopravnost, kar so vse tematike znamenja tehtnice.

V splošnem bo pa čas za taktnost in predvsem za razvijanje strategije. Mars bo to obdobje tudi obsijan s Soncem in zato neviden, tako, da bo deloval bolj iz ozadja in zakulisja.

V tehtnici imamo tudi Merkurja, ki se bo konec meseca obrnil retrogradno, tako, da bo kar nekaj časa preživel skupaj z Marsom in bosta skupaj preudarno gradila načrte za konkretne premike kasneje jeseni.

V četrtek zjutraj bo Luna še spodbujala povezavo med Soncem in Plutonom, kar nam bo dalo voljo in močno vizijo kako naprej. Kasneje se v kozorogu ne povezuje več. Pozno popoldne pa že prestopi v nove energije zračnega vodnarja.✨


💫 Za konec pa vabljeni na dogodek ta petek, 17. septembra, ob 18. uri na Ljudski univerzi v Slovenski Bistrici. Kolegici z Astrološkega inštituta, Mihaela Malečkar in Jasmina Roršek, bosta za vse nas razbijali astrološke mite in na koncu pogledali tudi v leto 2022.


Bodite dobro 🙌

U.

Photo by Avi Richards on Unsplash



216 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page