top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v kozorogu🌙

Od srede, 18. maja (14:01) do petka, 20. maja (14:52)


Luna je danes dopoldne še v strelcu in je ponoči spodbujala današnjo povezavo Neptuna in Marsa.

Lahko imamo nekaj manj volje in energije. Mars je oddet v romantične barve, lahko v senčico skrivnosti ali pa tudi določene laži

ter prevare. Nekoliko več previdnosti ne bo odveč.


🌿Resnejša prizemljena energija prihaja popoldne, ki nam bo po nekaj začetnih kolobocijah tudi ustrezala, kljub temu, da kozorog ni Lunino najljubše zatočišče. Lahko se zgodi, da bomo želeli čustva nekoliko dati na stran in se posvetiti delu pa nam to danes popoldne ne bo najbolje uspevalo.

Hitreje bomo odrezavi in neprijazni.


Po drugi strani lahko izkoristimo vpliv za akcijo in konkretne naloge, v vsakem primeru bo dobro dodati vsaj nekaj inovativnih

iskric ali kakorkoli drugače poživiti naše delo, da bomo lažje zdržali monotonejša opravila.


Občutek je lahko, da vemo, da nekaj moramo narediti, vendar se nam zdi, tako zelo dolgočasno in rutinsko in bi res raje 100 drugih stvari začeli, ki so že v naši glavi in imajo zraven vznemirljiv prizvok novih začetkov.


Jupiter v ovnu zna biti nekoliko nadležen s tega vidika. Lahko se nam zgodi, da imamo/bomo imeli veliko novih idej in začetnih projektov, ampak na koncu ničesar dokončanega. Ta del je dobro ozavestiti, da nam stvari preveč ne uidejo izpod kontrole v teh mesecih.

Predvsem je dobro ne ignorirat te energije - vsake toliko časa bomo potrebovali nekaj udarnega, hitrega in ognjevitega - za lažje vsesplošno delovanje.


zvezdni pozdrav,

U.

Joan Miro, Summer, 1947





22 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page