top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v kozorogu 🌙

Od ponedeljka, 8. avgusta (20:38) do srede, 10. avgusta (20:44)



Smo že v času z Luno v kozorogu in energije so se nekoliko prizemljile. Dober čas za kaj konkretnega naredit. Lahko smo nekoliko bolj črnogledi, da nas je do sedaj, kljub različnim bolj ali manj zahtevnim pripetljajem, nosil nekakšen optimizem.

Do te kozorogove ozemljitve, ko smo nekoliko realnejše pogledali na našo situacijo.


👩🏻‍🏫 Meni recimo se je še včeraj zdelo, da mi ta teden zelo dobro gre, da sem zelo “po planu”, danes zjutraj sem se pa spomnila, da sem seveda pozabila na nekaj in imam ponovno občutek večjega pritiska in zelo jasnega notranjega glasu, da se moram čim prej lotiti dela …


Včasih lahko z Luno v kozorogu postanemo, kar pretirano pesimistični in tega se je dobro zavedati, da je verjetno tista prava slika nekje vmes.


🌕 Seveda se vse bolj približujemo polni Luni ter napetosti, pritiski in ti občutki nemira naraščajo. Zelo močna energija je prisotna te dni, ki nas sili v neke spremembe ali spodbuja željo po osvoboditvi.  Občutek je, da moramo nekako naravnati svojo pot na kateri smo, da nismo čisto tam, kjer bi želeli biti in je potrebno določene stvari do neke mere spremeniti.


Vzpostavljanje notranje harmonije (kakorkoli zlajnano se to sliši) je bistveno v tem času, da čim bolj konstruktivno speljemo zunanje izzive in se odzovemo na nepredvidljive situacije.


🎬 Jutri ali najpozneje v četrtek dopoldne bom poslala tokratne e-novice - o energijah polne Lune za vsako ascendentno znamenje posebej. Če še niste in se želite prijaviti se lahko na


🎨 Joan Miro, 1950




32 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page