top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v levu🌙

Od petka, 1. julija (02:39) do nedelje, 3. julija (14:30)


Luna v levu bo prinesla še nekaj dodatne ognjene energije. Današnji petek zna biti simpatičen in povezovalen ali pa zelo naporen. Več pritiskov smo verjetno že čutili včeraj z Luno na koncu raka.


Danes so pa kljub zelo navdihujoče pozitivnimi povezavami Lune, še vedno vse bolj prisotne tudi energije Plutona in Marsa, ki jih bomo vsi čutili vsaj preko družbenih dogajanj - napornejše novice v zvezi z nesrečami, vojnami itd.


Če smo se zadnje dni aktivirali predvsem čustveno bo konec tedna v ospredju močna energija postaviti se zase.

Do neke mere lahko predvsem v pozitivnem, vendar bo težko vse skupaj držati v ravnotežju. Druga stran te energije je izsiliti svoje, ker hočemo biti v ospredju, ker hočemo stvari po svoje in čisto nič drugače.

V ozadju je verjetno ogromno prizadetih čustev, ki nam govorijo, da imamo prav in da je to nekaj, kar moramo narediti. Problem je, ker so energije, tako močne, da jih težko uravnavamo in konstruktivno usmerjamo. Sploh, če je vpletenih veliko čustev.


Vsekakor lahko s to intenzivno osredotočeno energijo tudi veliko dosežemo, premaknemo v pozitivno smer, v skupno dobro.

Konstruktivno jo lahko porabimo za kakšno močno usmerjeno akcijo, hitro se nam pa lahko zgodi, da vse skupaj hočemo na silo.

Če nimamo kakšnega takega projekta pa je najbolje delati na dodatnem pomirjanju.

Hladiti se v teh vročih dneh in se umiriti - dodatne dihalne vaje in stvari, ki nas sproščajo, ne bodo odveč.


Tudi mentalno bomo lahko zelo organizirani in načrtni, sploh danes in v soboto dopoldne, kasneje bo osredotočenost popustila in bo morda bolje dati možgane nekoliko na off.

Ker smo po mlaju, ki naznanja nove začetke in izzive je to tudi dober čas, sploh ta petek, za inovativne in povezovalno kreativne projekte.



Zvezdni pozdrav,

U.


Anselm Kiefer - A Ship Will Come, 1974



27 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page