top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v levu 🌙

Od srede, 24. avgusta (15:08) do sobote, 27. avgusta (02:24)


Luna je prestopila v leva. Lahko, da se počutimo za odtenek bolj ekstrovertirano, vendar zelo verjetno tudi precej nemirno.

Lunin položaj spodbuja, kar nekaj napornih situacij. Hitreje se bomo znašli sredi prepira in različnih nesporazumov.


Ta teden je eden izmed tistih, ko smo lahko zelo hitro vznejevoljeni in Luna v levu ni ravno v pomoč pri tem, da bi se kakšnega prepira ognili.

Pazimo na svoj ego in davkrat premislimo koliko energije smo pripravljeni potrošit za to, da dosežemo svoj prav - ocena tega ali smo sploh v položaju, da ga lahko pa tudi ni odveč.


Smo tudi pred mlajem in je več utrujenosti. Ta se lahko izrazi tako, da smo še bolj razdržljivi in vse skupaj eskalira v prepir ali pa da smo tiho, ker se nam enostavno ne da prepirati. V tem primeru razdražljivost v resnici ne bo šla stran le izrazili je ne bomo - privoščimo si vsaj sprehod ali se kako drugače aktivirajmo, ker ni dobro, da vsa ta napetost ostane v našem telesu.


Mentalno naporna energija je to, ki pa je lahko tudi zelo organizirana in produktivna. To bo verjetno za tiste:

1) z zelo močno voljo, ki pa ni rečeno, da je v skupno usmerjena v pozitivno. Sploh se poskušajmo izognit, da ne izvajamo pritiskov na druge, če se že ne moremo ustaviti, da jih ne bi sami nase.   

2) ki morajo nujno določeno stvar dokončati. Kljub utrujenosti in manjšim ali večjim zapletom je to čas, ko bomo naloge in projekte zaključili in to zelo zadovoljivo.


Na koncu je najbolj sigurno to, da nas bo pred živčnostjo in nejevoljo v veliki meri varovalo, če se bomo pognali v akcijo.

Lahko je ta zelo mentalna, ker se vse skupaj vrti okoli Merkurjevih znamenj (device in dvojčka). Pisanje vsekakor paše v to kategorijo.

Predvsem poskušajmo najti nekaj konstruktivnega in kar nam nosi konkretne rezultate.

Po drugi strani pa vsa ta Merkurjeva energija govori tudi o čisto praktičnih spretnostih - lotite se naloge, ki jo že dolgo odlašate.

Lahko je to npr. sestavljanje omare, ki stoji v kotu že vsaj eno leto še vedno zapakirana v škatli ali pa sešijmo tiste hlače katere smo začeli že nekaj časa nazaj in nikoli dokončali.


Energije so zelo vzpodbudne za ročne spretnosti.

Še nekaj dni je poudarek predvsem na dokončevanju stvari - zaradi zaključevanja Luninega cikla.


Medtem pa nas hitreje lahko potegne v različne razprave na družabnih omrežjih - tega smo spet deležni precej zadnje čase in zelo pogosto ni ena od konstruktivnih rešitev … pravzaprav se je najbolj modro temu zavestno izogniti.

Ponavadi porabimo veliko energije brez kakšnega zaresnega in oprejemljivega rezultata.



Kakorkoli že se bomo spoprijeli s to energijo v naslednjih dneh obenem ne pozabimo na dovolj spanja, pitja in svežega zraka. Pred mlajem je tudi priporočljivo, da manj jemo in uživamo lahko prebavljivo hrano.



Zvezdni pozdrav,

U.


🎬 V naslednjih dneh bom poslala e-novice za tokratni mlaj v znamenju device za vsako ascendentno znamenje (podznak) posebej. Če še niste prijavljeni se lahko na povezavi:


Eleanor of Aquitaine, avtor Kinuko Y Craft


29 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page