top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v levu🌙

Od četrtka, 28. oktobra (11:06) do sobote, 30. oktober (20:08)


✨Kako smo preživeli vplive Venere in Neptuna je predvsem odvisno od vsakega posameznika. Z Venero vedno govorimo tudi o lastni vrednosti in vrednotah na splošno in tudi navezanosti na odnose ter materialno. Če smo ta vpliv doživljali ločeno od tega, kot neko lepoto, navdih in zasanjanost, ki prihaja iz znotraj, ne bomo oz. nismo čutili toliko razočaranosti, ko je ta vpliv šel mimo in smo se znašli ponovno v realnosti. Ostala nam je pa neka nova inspiracija.

Pravzaprav se nam je na ta način odpiral malo svetlejši ter lepši pogled na življenje. Če pa je ta naš lepši svet odvisen od drugih ljudi in od tega koliko imamo, kaj bomo lahko kupili, kam bomo lahko šli itd. bomo hitreje razočarani.


Iz tega čarobnega, ampak obenem tudi varljivega vpliva se Venera seli v povezavo z Jupitrom, ki nam ne glede na to, kaj se je dogajalo pred tem, širi obzorja, daje upanje in odpira nove priložnosti.


Luna je v znamenju sijočega leva, ki si v svoji najboljši obliki želi srčne razpoznavnosti, v nekoliko manj pozitivni, tiste zunanje. Večinoma je ves čas prepletenost obeh in vsi mi nekako (in sploh tisti z natalnimi postavitvami v levu) nihamo iz ene v drugo. Poskušajmo razviti in obuditi čim več srčne. Dodatni plus te strani razpoznavnosti je, da vse ostalo pride spontano.


Te dni lahko, kljub vsemu (s tem mislim na druge pozitivnejše vplive) čutimo nekaj več omejitev in tudi strahu ter anksioznosti.

Na eni strani optimizem na drugi vprašanje ali sem dovolj dober/a?


Petkovo dopoldne prinaša več nemira, lahko pa tudi prebliske in nova spoznanja. Čustveno lahko hitreje reagiramo na določeno situacijo. Kasneje pa se Luna harmonično povezuje in prinaša več prijetne komunikacije in druženja.✨


Želim vam veliko srčnosti.

U.


🌟V soboto začnemo s predavanjem Uvod v astrologijo, če še koga zanima in bi se rad učil astrologije, toplo vabljen.


Foto: Anja Papuga



128 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page