top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v raku🌙

Updated: Sep 1, 2021


Od srede, 1. septembra (07:25) do petka, 3. septembra (17:57)

✨September bomo začeli s počasnejšo energijo Lune v znamenju občutljivega raka. Varnost in toplina bosta na prvem mestu. Dopoldne bo nekoliko več živčnosti. Čustveni in mentalni del bosta med seboj v sporu. Po eni strani bi se najraje zavili v odejo in ostali doma v postelji ali na kavču, po drugi pa si bomo želeli družbe in srečanj ter povezovanj. Kasneje se bo Luna približevala konstruktivni povezovi s Soncem in dodala še zadnji harmoničen poriv pred mlajem.


Četrtek bo prijetno vznemirljiv. Dovršila se bo tudi povezava med Marsom in Neptunom za katero sem že pisala, da bo aktivna ves teden. Ta nas lahko dela nekako pasivne in brez prave volje ali pa naredi iz nas bojevnike za neko višje dobro, za ideale. Mars se takoj zatem začne približevati Plutonu in njegova trdnost ter globinska moč se bo okrepila. Intenzivnejši in tudi vse bolj konkretni bomo.

Zvečer bo nekaj več pretiravanja z muhavostjo in čustveno obarvanimi željami.


Petkovo jutro bo Luna spodbujala povezave Marsa, Neptuna in Plutona.

Čustvena intenzivnost nas bo gnala naprej v nov dan v iskanju idealov. Komunikacija bo povezovalna in uravnotežena. Kasneje bo vse manj energije, saj se Luna ne povezuje več. Lahko pa nas bo še vedno držala jutranja močna vzpodbuda vse tja do poznega popoldneva, ko bo prestopila Luna v znamenje leva in prinesla več ognja v naš konec tedna.✨


Bodite kar se da lepo.

U.




226 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page