top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v ribah🌙

Updated: Aug 23, 2021


Od nedelje, 22. avgusta (14:42) do torka, 24. avgusta (20:56)

✨Luna je včeraj le malo po dovršitvi polnosti prestopila v mirnejše znamenje rib. Dobrodošla sprememba po vseh napetostih zadnjih dni. Veliko se je dogajalo, po polni Luni se pa stvari počasi začenjajo umirjati in prehod Lune v vodno znamenje rib še dodatno spodbuja počasnejši ritem življenja. Praktično ozemljen pristop bo dodatno osvetlilo Sonce, ki se poslavlja od ognjenega in pompoznega leva ter vstopa v prilagodljivejšo in ustrežljivejšo devico.

Življenjski tempo nam vsekakor kroji to zemljsko znamenje. Analitičnost in organiziranost ter po drugi strani kritičnost in drobnjakarstvo. Poskušajmo držati fokus in ne pretiravati s podrobnostmi. Pred nami je še vedno zelo delovno učinkovit čas.

V ponedeljek se tudi Venera sreča s Saturnom. Vpliv, ki je bil delno ujet tudi v polno Luno in nosi več stabilnosti v odnose. Forma in strukturiranost bosta pomembni v ustvarjalnih projektih.

Luna bo v ponedeljek pozno popoldne aktivirala povezavo med Uranom in Marsom, ki nam je že celotni konec tedna nosila več vznemirjenja in akcije. Kasneje zvečer pa bo povezovala prihajajočo opozicijo med Merkurjem in Neptunom. Večer bo tako bolj sanjaški in najbolj primeren za ogled filma ali poslušanje glasbe. Lahko tudi kakšnega kreativnega dela, ki ne zahteva velike natančnosti. V tem času lahko hitreje pride do nejasnosti, nesporazumov ali zavajanj.✨


Bodite lepo.

Urška Osolnik

foto: Anja Papuga

Če želite prejemati astrološke e-novice vsak mesec v času polne Lune in mlaja se lahko prijavite nanje na povezavi:

Novice z razlago vpliva tokratne polne Lune in energij za naslednjih 14 dni (za vsako znamenje posebej) so bile že poslane, vendar vam jih lahko pošljem naknadno ob prijavi.




369 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page