top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v strelcu🌙

Updated: Oct 11, 2021

Od sobote, 9. oktobra (17:23) do ponedeljka, 11. oktobra (19:14)


✨Luna je prestopila v strelca že v soboto in se pridružila Veneri. S tem še dodatno spodbuja strelčevsko odprto in ognjevito energijo. Več bo navdušenja in veselja. Takoj na začetku obe, Venera in Luna, trčita v Južni Lunin vozel. S to povezavo je bil na začetku kljub vsemu prisoten tudi občutek nekakšne praznine. Lahko tudi izgube, če se nečesa oklepamo premočno.

Z Venero in tudi Luno pridejo v ospredje občutki navezanosti na dolčene stvari v naših življenjih. Nekaj za kar je čas, da spustimo.


Ta konec tedna je bil prav poseben z zelo unikatno konfiguracijo planetov na nebu. Obetajo se nam novi začetki in konkretni zagoni, saj je Sonce prečkalo Marsa. Obenem Merkur prehaja v drugi del svoje retrogradnosti, ko so se nam določene stvari že razjasnile in počasi iščemo rešitve za nastale situacije.

Lahko je tudi nekaj več anksioznosti in pretiranega delovanja našega uma. Težje se bomo umirili. Zaradi vsega tega komunikacija hitro postane nekoliko napetejša in odrezavejša. Lahko tudi, da bomo končno povedali nekaj, kar do zdaj nismo mogli ali nismo našli pravih besed. Zdaj bo pa kar nekako zletetlo iz nas. Včasih je lahko to dobro spet drugič pa prenagljeno in preveč napadalno.

Še vedno je vse to dogajanje v tehtnici in z njo iščemo harmonijo in ravnotežje, kar je odlično. Vendar ne sme to biti zavoljo nas samih in naše avtentičnosti. Poiščimo najprej ravnotežje v sebi, na ta način ga bomo lažje našli tudi zunaj nas in v naših odnosih.✨


Bodite dobro.

U.


Foto: Anja Papuga






171 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page