top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v strelcu🌙

Od ponedeljka, 13. junija (00:30) do srede, 15. junija (00:13)

Luna v znamenju strelca nam bo na današnje ponedeljkovo dopoldne prinesla optimizem in zagon. Smo le še en dan pred polno Luno, tako, da je v zraku tudi veliko vznemirjenja.


Zvečer Merkur prestopi v znamenje dvojčka in dokončno spelje v tek zadeve katere so se zatikale in zaustavljale zadnje tedne. Komunikacija bo lahkotnejša in pretočnejša. Veseli bomo ponovne večje mentalne gibljivosti.


Obenem se Mars te dni (vrhunec bo v sredo) približuje Kironu in zbuja globoko notranjo rano, ki se zelo hitro lahko razplamti v jezo.

Morda je prišel čas, da se na določenem področju v našem življenju postavimo sami zase. Pazimo le, da ne zmagata jeza in agresija, ampak konstruktivna akcija in odločnost, da se ne glede na vse spopademo z izzivi življenja.


Zvezdni pozdrav,

U.

🦋Danes, v ponedeljek, 13.6., ob 19ih bova z Mihaelo Malečkar na facebook strani Astrološkega inštituta govorili o astroloških vplivih to poletje.

🪐V soboto, 18.6. vabljeni na Dan slovenske astrologije https://www.astrology.si/dan-slovenske-astrologije/Paul Wonner - Twenty-Seven Studies for Romantic Views of San Francisco: #14 Dawn with Red Sun Behind Fog, 198029 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page