top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v strelcu 🌙

Od sobote, 6. avgusta (18:38) do ponedeljka, 8. avgusta (20:38)



Luna nas v strelcu nekoliko odpira življenju in daje nov zalet. V zadnjih dnevih se prepleta, kar nekaj zanimivih in kontradiktornih energij. Do določene mere verjetno vsi čutimo nekaj teže, morda tudi občutka, da se stvari ne premaknejo. Če že ne iščemo drugih rešitev in poti se bo treba vsaj sprijazniti, da nič ne bo šlo na hitro in da je preudarna vztrajnost (četudi frustrajujoča na trenutke) naša najboljša zaveznica.


Poleg tega so, kor rečeno, v zraku energije strelca, ki pogumno zre v prihodnost in dela drzne načrte (vladar Jupiter je v ovnu). Vsekakor se nam dolgoročna slika lahko zdi precej bolj optimistična, kot pa trenutna realnost, ki je verjetno v občutkih, da ždimo na mestu in po vsej verjetnosti težje najdemo tudi tisti notranji zagon, da bi lahko konkretno kaj premaknili.


Teden pred nami ne bo enostaven. Približujemo se polni Luni in napetosti naraščajo, tudi nekateri drugi vplivi kažejo na to, da je dobro biti previdnejši te dni. Poskušajmo najti čim več notranjega miru, ker nas bo (še vedno) jezilo precej zunanjih situacij. Tokrat smo lahko dolgoročno najbolj konstruktivni, če se kakšnemu prepira ognemo, kljub temu, da mislimo, da imamo prav in da moramo to tudi nujno povedati.

Neka majhna zadeva je lahko, kot iskrica pri vnetljivi vrvici, ki jo je, ko se enkrat vžge, težko pogasiti.


🎬O tem sem več govorila tudi v zadnjih e-novicah, nove pa prihajajo ta teden.

Nanje se lahko prijavite na povezavi:



🎧Še vedno smo v sezoni leva, pogovor z Jasmino Roršek o tem znamenju lahko poslušate na povezavi:

Poleg leva imate sedaj na voljo že 5 podcastov o znamenjih ovna, bika, dvojčka, raka in leva. V naslednjih tednih pa prihaja tudi pogovor o že zdaj aktualni devici - Merkur je že prestopil v to zemeljsko znamenje, sledi mu pa Sonce.



Zvezdni pozdrav,

Urška



🎨Gustav Klimt "Water Serpents" 1907



12 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page