top of page
Search

Sezona strelca

Gledam v nebo: Nov teden in vse več strelčevske energije 🏹



Nov teden začenjamo precej optimistično, s še vedno tudi z nekaj teže in izzivov v samem začetku z Luno v znamenju škorpijona.

Zaradi ponovne aktivacije napornejših energij, ki vsakič znova spodbudi že stare problematike.


☀️ Sonce na zadnji stopinji škorpijona govori o nekoliko manj energije prav tako pa tudi dejstvo, da smo na koncu Luninega cikla.

🌚 Čas pred mlajem je najbolj primeren za zaključevanje, pospravljanje, čiščenje in pa seveda tudi ali pa predvsem počitek. To je čas, ko manj jemo ali pa se celo postimo in tudi na ta način prečiščujemo naše telo in um in se pripravljamo ter ustvarjamo prostor za novo.


En del nas pa bo vsekakor in kljub vsemu precej bolj navdahnjen in željan druženja, zabave ter dogodivščin. Ta energija se bo spletla s sredinim večernim mlajem, ki napoveduje nove začetke v znamenju odprtega in raznovrstnega strelca.

💫 Želja in idej bo veliko, če bodo tudi izvedljive je drugo vprašanje. Fokus bo precej težje držati, saj je večina planetov v gibljivih znamenjih. Življenje je čisto preveč zanimivo in široko, da bi se lahko omejili le na eno stvar.

Hrepeneli bomo po odprtosti in svobodomiselnosti pa vendar bo izhodišče ljubezen in povezanost.


🤎 Kako vse to združevati znotraj odnosov bo izziv s katerim se bomo ukvarjali v tem Luninem ciklu. Začelo se bo precej optimistično, vendar se bo proti polni Luni kazalo vedno več napetosti in oblikovalo več opozicijskih mnenj.

V določenih situacijah bo potrebno prej ali slej začrtati meje in oblikovati trdna stališča.



Zvezdni pozdrav,

U.



🎬 V sredo pošljem nove e-novice, če jih želite prejemati z aktualnimi splošnimi vplivi in za vsako astrološko  znamenje posebej se lahko prijavite nanje: https://www.lookingatthesky.com/kontakt


Foto: Georgy Kurasov, Diana, 2019


14 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page