top of page
Search

Tedenski horoskop


*Tedenski horoskop je splošen zapis energij in je sestavljen na podlagi ascendentnega znamenja - podznaka.Ascendent (podznak) v znamenju ovna


V začetku tedna boste energijsko še vedno bolj v zasebnem. Morda se boste te dni nekoliko težje ločili od svoje družine in spet zakorakali v delovni vsakdanjik. Svoje obveznosti in naloge pa boste kljub vsemu jemali zelo resno, lotevali se jih boste z veliko natančnostjo in pronicljivostjo. Nič vam ne bo ušlo.

V torek Sonce prestopi v devico in prične osvetljevati področje povezano z delom in službo ter tudi z vašim zdravjem. Več časa boste namenili tem tematikam. Zelo verjetno ste že v zadnjih tednih naredili nekatere praktične premike, zdaj se bo zelo jasno pokazalo koliko so ti tudi učinkoviti ter na mestu in če je morda potrebno še kaj spremeniti. Obenem se bodo v tem času začele stopnejvati določene napetosti, neki nesporazumi, previdni bodite z besedami. Višek tega vpliva bo v nedeljo. Luna v levu od srede naprej pa bo spodbujala te energije. Ovne lahko ziritira situacija povezana z otroci ali pa morda z vašo potrebo po odklopu in zabavi. Želja po vsem tem bo, težje jo bo pa uresničiti pri vseh obveznostih, ki jih imate.

V petek Merkur prestopi v tehtnico in prinaša več pozornosti na odnose. Veliko bo komunikacije in še vedno ali morda še nekoliko bolj želje po zabavi in ljubezni. Težko pa boste ušli obveznostim v tem času.

Proti koncu tedna bo vse manj energije, saj smo že tik pred mlajem, ki se za vas dovrši na področju dela in zdravja. Čas, da začnete s konkretnimi novimi službenimi projekti in vpeljete praktične rutine za bolj zdrav življenjski slog. Morda boste čutili frustracijo, ker se morate ukvarjati z malenkostmi in podrobnostmi, vendar brez tega ne bo šlo.Ascendent (podznak) v znamenju bika


V začetku tedna boste energijsko v svojem prijetnem domačem razmišljajočem stanju. Vaše vsakodnevno okolje je tisto, ki vam dajejo občutek povezanosti in pripadnosti. Določeni intenzivni in transformativni pogledi se lahko pojavijo v zvezi z vašo kreativnostjo ali morda v povezavi z otroci.

V torek Sonce prestopi v devico in prične osvetljevati področje povezano z vašimi otroci, ustvarjalnostjo in ljubeznijo. Več časa boste namenili tem tematikam. Verjetno ste že v zadnjih tednih naredili nekatere praktične premike, zdaj se bo pa zelo jasno pokazalo koliko so bili ti tudi učinkoviti ter na mestu in če je morda potrebno še kaj preurediti in premisliti.

Obenem se bodo v tem času začele stopnejvati določene napetosti, neki nesporazumi, previdni bodite z besedami za vas bo verjetno to povezano s financami in spet z otroci oz. s stvarmi, ki vam prinašajo veselje, kot so ljubezen in vaši hobiji. Višek tega vpliva bo v nedeljo. Luna v levu od srede naprej pa bo že spodbujala te energije.

V petek Merkur prestopi v tehtnico in prinaša več vaše pozornosti na delo in obveznosti, lahko tudi zdravje. Povečana bo razgibanost dela in komunikacija na delovnem mestu. Proti koncu tedna bo vse manj energije, saj smo že tik pred mlajem, ki se za vas dovrši na področju kreativnosti in ljubezni. Čas za nove ustvarjalne projekte, ki vas razveseljujejo.Ascendent (podznak) v znamenju dvojčka


V začetku tedna bo pozornost dvojčkov na financah in razmišljanju o tem ali se počutite varno znotraj vaših financ in resursov. Mars je ravno dobro prestopil v vaše znamenje in čutite poriv v akcijo, da nekaj premaknete, predvsem v povezavi z vašim delom. Pomembna bo tudi vitalnost in vprašanje kaj potrebujete za boljši in aktivnejši življenjski slog. Vsekakor vas bo spodbujalo v akcijo.

Prav tako bo v zraku intenzivna energija, ki ima potencial za preobrazbo. Za vas predvsem v povezavi z zasebnim in družinskim.

V torek Sonce prestopi v znamenje device in prične osvetljevati področje povezano z domom in družino, jasno se bo pokazalo kaj ste uspeli transformirati. Obenem pa se bodo v tem času začele stopnejvati določene napetosti, neki nesporazumi, znotraj zasebnega. V besedah ste lahko nekoliko prehitri, morda celo napadalni. Po drugi strani pa boste tudi zelo gibljivi in iznajdljivi. Višek tega vpliva bo v nedeljo. Luna v levu od srede naprej pa bo že spodbujala te energije.

V petek Merkur, vladar vašega znamenja, prestopi v tehtnico in prinaša več priložnosti za harmonično povezovanje. Želeli si boste veselja in prijetnega druženja. Boste pa tudi zelo kreativni in je to idealen čas, za ustvarjalne projekte, sploh tiste, ki ste jih že enkrat začeli in nikoli dokončali. Energije in zagona boste imeli več kot dovolj. Obenem pa se bo pojavila tudi želja, da nekoliko bolj zasijete.

Energije in zagona boste imeli več kot dovolj, lahko pa čutite več telesne utrujenosti, saj smo že tik pred mlajem ta konec tedna, ki se za vas dovrši na področju vašega zasebnega življenja. Ne pretiravajte in si dovolite predvsem tistega notranjega načrtovanja za prihodnost in nove začetke, ki jih prinaša ponovno rastoča Luna.Ascendent (podznak) v znamenju raka


V začetku tedna bo vaša pozornost na vas samih, vašem razmišljanju in dojemanju sveta. Lahko ste nekoliko bolj občutljivi, ampak stabilni v svojih čustvenih doživljanjih. Vse pomembnejše bo, da boste dodatno pozorni na vaše misli v naslednjih mesecih, saj bo večja nagnejnost k razpršenosti in preveliki mentalni aktivnosti, ki vas bo brez pravih tehnik sproščanja, obremenjevala in utrujala. Sploh na dolgi rok. Trenutno pa boste čutili predvsem konstruktivno spremembo z zračnostjo in gibljivostjo, ki jo ta nova energija prinaša. Z njo pa tudi priložnost za notranji uvid v določeno problematiko, ki lahko prinese transformacijo v vaše osnovne vzorce razmišljanja.

V torek Sonce prestopi v znamenje device in bo še dodatno osvetljevalo področje vašega vsakodnevnega okolja, tako mentalnega, kot fizičnega. Obenem pa se bodo v tem času začele stopnejvati določene napetosti, neki nesporazumi. Lahko, da boste to čutili, kot konflikt znotraj sebe ali pa se bo oblikoval tudi zunaj vas. Tematike bodo kariera, prosti čas ter finance. Lahko le nekaj od tega ali pa vse skupaj z rdečo nitjo kako usklajevati vse skupaj, da boste zadovoljni. Višek tega vpliva bo v nedeljo. Luna v levu od srede naprej pa bo že močno spodbujala te energije.

V petek Merkur prestopi v tehtnico in prinaša več priložnosti za harmonično komunikacijo in povezovanje znotraj vašega doma. Obenem iz tega dela vašega življenja prihaja tudi možnost k reševanju ostalih napetih situacij. Proti koncu tedna bo vse manj energije, saj smo že tik pred mlajem, ki za vas naznanja nove priložnosti na področju mentalnega in vam lahko pomaga začeti z novimi praktičnimi pristopi v odnosih z okolico in tudi z vašimi miselnimi procesi.Ascendent (podznak) v znamenju leva


V začetku tedna boste imeli nekoliko manj energije, želja bo po tem, da si vzamete več časa zase. Ti vplivi imajo vedno dve plati, lahko je ozaveščena želja po samoti in izolaciji ali pa na drugi strani občutek osamljenosti in izoliranosti. Občutljivejši boste in presenečeni koliko boljše se boste počutili, če ne boste na vsak način rinili v ospredje ali v družbo na splošno. Vzemite si par dni in si nafilajte baterije. To je vpliv, ki je aktualen le dan ali dva, ampak nam pomaga, da se lažje soočimo in spoprimemo z ostalimi življenjskimi napori. Še bo čas za pestrejše družabno življenje in ne boste ničesar zamudili, če se za trenutek odklopite od tega ponorelega sveta.

V torek Sonce prestopi v znamenje device in bo posvetilo na področje vaših financ in resursov. Obenem pa se bodo v tem času začele stopnejvati določene napetosti in nesporazumi, ki bodo povezani z vašimi financami in pa z nekimi družbenimi dogodki, v povezavi s prijatelji, skupinami ali instituacijami. Obenem to lahko vpliva tudi na vaš občutek lastne vrednosti. Najverjetneje boste čutili določeno napadalno energijo v komunikaciji. Višek tega vpliva bo v nedeljo. Luna v levu od srede naprej pa bo že močno spodbujala te energije.

V petek Merkur prestopi v tehtnico in prinaša več priložnosti za harmonično razrešitev vseh teh situacij. Lahko, da boste vi do neke mere spremenili razmišljanje ali pa vam bo nekdo iz vaše okolice priskočil na pomoč. Lahko, da čisto konkretno, s finančno pomočjo. Proti koncu tedna bo vse manj energije, saj smo že tik pred mlajem, ki za vas naznanja nove priložnosti na področju vaših resursov in možnosti zaslužka. Čas je za nove začetke.Ascendent (podznak) v znamenju device


V začetku tedna boste precej družabni in povezani z ljudmi, ki imajo podobne interese. Med njimi se počutite domače in varno.

V torek Sonce prestopi v vaše znamenje device in bo osvetlilo vas same. Lažje se boste pokazali in tudi sami predvsem usmerjali energijo vase. Lahko pa tudi, da se pojavijo določene situacije, ki so bile do sedaj skrite in ne tako jasno vidne. Posledično se boste zato šele sedaj začeli konkretno ukvarjati z njimi. Obenem pa se bodo v tem času začele stopnejvati določene napetosti in nesporazumi, ki bodo povezani z vašim javnim življenjem in ugledom ali pa s kariero. Najverjetneje boste čutili napadalno energijo v komunikaciji, z ljudmi okoli vas ali z vaše okolice. Druga možnost je, da bodo to predvsem določeni vaši miselni procesi. To bo aktualno vse do neselje. Luna v levu od srede naprej pa bo že močno spodbujala te energije.

V petek Merkur prestopi v tehtnico in prinaša več priložnosti za harmonične razplete. Nekoliko bolj boste povezovalni  in željni premirja. Posledično boste prej prišli nasproti v konfliktnih situacijah. Na splošno pa bo v naslednjem obdobju tudi več pozornosti na vaši lastni vrednosti in/ali čisto konkretno tudi na financah.

Proti koncu tedna bo vse manj energije, saj smo že tik pred mlajem, ki za vas naznanja nove priložnosti in konkretne nove začetke v povezavi s skrbjo za vašo fizično in mentalno vitalnost.Ascendent (podznak) v znamenju tehtnice


V začetku tedna bo vaša pozornost na zunanjem življenju, vaši karieri ali ugledu. Morda boste te dni ponovno čutili več pozornosti temu delu vašega življenja. Čutili pa boste tudi vse več zagona in aktivne energije glede vaših lastnih prepričanj in širših filozofij.

V torek Sonce prestopi v devico in prične osvetljevati področje povezano z vašim notranjim življenjem. Še vedno bo želja po nekoliko več odmika od vsega, vendar bodo po drugi strani različni zunanji dogodki kalili vaš notranji mir. Veliko vašega razmišljanja v samoti ste v zadnjih tednih namenili prav določenim tematikam in oblikovale so se konkretne praktične rešitve. Zdaj se bo zelo jasno pokazalo koliko so te tudi učinkovite ter na mestu in če je morda potrebno še kaj spremeniti. V tem času pa se bodo začele stopnejvati tudi določene napetosti in nesporazumi, previdni bodite z besedami. Višek tega vpliva bo v nedeljo. Luna v levu od srede naprej pa bo vse bolj spodbujala te energije. Tehtnice lahko ziritira situacija povezana s prijatelji in skupinami, ki jim pripadate.

V petek Merkur prestopi v vaše znamenje in prinaša več pozornosti na vas same in večjo potrebo po tem, da se izrazite. Več bo komunikacije in povedali boste tiste stvari, ki so se v tem času oblikovale znotraj vas. Kljub napetostim boste lahko to naredili razmeroma mirno in v želji povezovati in ne razdirati vezi.

Proti koncu tedna bo vse manj energije, saj smo že tik pred mlajem, ki se za vas dovrši na področju vašega notranjega sveta in pa tudi tistega dela vas, ki lahko postane nekoliko destruktiven. Priložnost, da posvetite več časa vašemu dobremu počutju in si vzamete več časa zase. Idealno je tudi za uvajanje kakršnihkoli dihalnih vaj in meditacij - za vse tisto, kar vas pomirja in vam nosi notranje ravnotežje.Ascendent (podznak) v znamenju škorpijona


V začetku tedna bo vaša pozornost na širjenju vaših obzorij, morda v povezavi s potovanji in tujino ali pa izobraževanjem. Verjetno boste te dni ponovno čutili več predanosti temu delu vašega življenja. Čutili pa boste tudi vse več zagona in aktivne komunikativne energije zaradi prestopa vašega vladarja Marsa v znamenje dvojčka.

V torek Sonce prestopi v devico in prične osvetljevati vaše družbeno življenje, prijateljske povezave in skupine, ki jim pripadate. Zdaj se bo zelo jasno pokazalo koliko so te navezave tudi učinkovite ter na mestu. V tem času pa se bodo začele stopnjevati tudi določene napetosti in nesporazumi, previdni bodite z besedami. Hitro lahko postanete precej napadalni, ne da bi se tega sploh zavedali. To se bo vleklo skozi ves teden. Luna v levu pa bo od srede naprej še dodatno spodbujala te energije.

Škorpijone lahko ziritira situacija povezana s prijatelji in skupinami ali pa ravno obratno boste vi precej vznemirili ljudi okoli vas. Vse skupaj je lahko tudi povezano z resursi in finančnimi vlaganji ali pa morda le z vlaganjem vaše energije v določeno stvar in občutka, da več dajete, kot dobivate.

V petek Merkur prestopi v znamenje tehtnice in prinaša več pozornosti na vaše podzavestno. Izognite se preveč aktivnemu razmišljanju, ki vas bo obremenjevalo in bo dolgoročno delovalo, kot destruktivno.

Proti koncu tedna bo vse manj energije, saj smo že tik pred mlajem, ki se za vas dovrši na področju vašega družbenega povezovanja. Priložnost bo za povezovanje z ljudmi, ki vas podpirajo in navdihujejo pri razmišljanju o vaših načrtih za prihodnost.Ascendent (podznak) v znamenju strelca


V začetku tedna boste lahko nekoliko čustveno občutljivejši. Čutili pa boste tudi vse več zagona in aktivne komunikativne energije s strani vašega partnerja in v odnosih na splošno. Z njo pa tudi priložnost za pronicljiv uvid v določeno problematiko, ki lahko prinese transformacijo v vaše razmišljanje.

V torek Sonce prestopi v devico in prične osvetljevati tisti del vašega življenja, ki je povezan z vašo kariero ali statusom na splošno. Zdaj se bo zelo jasno pokazalo koliko vloženega dela v zadnjem mesecu je bilo tudi učinkovitega. V tem času pa se bodo začele stopnjevati tudi določene napetosti in nesporazumi. Lahko je to zelo konkretno povezano z vašim partnerjem in tudi s tematiko otrok ali ljubezni. Trenja bo čutiti celoten teden. Luna v levu pa bo od srede naprej še dodatno spodbujala te energije.

V petek Merkur prestopi v znamenje tehtnice in prinaša več pozornosti na vaše družbeno udejstvovanje. Več bo harmonične komunikacije, ki pa bo tudi učinkovita. Lahko, da vam bo prijatelj v pomoč in podporo v nastalih situacijah v katerih ste se znašli.

Proti koncu tedna bo vse manj energije, saj smo že tik pred mlajem, ki se za vas dovrši na področju kariere in zunanjega ugleda. Nove priložnosti se vam odpirajo na tem področju.Ascendent (podznak) v znamenju kozoroga


V začetku tedna bo pozornost kozorogov na odnosih. Več časa bo posvečenega drugim, zraven pa pogosto pridejo tudi določena trenja in čustvena preobčutljivost. Določena intenzivna energija, ki ima potencial za preobrazbo, bo v zraku. Za vas predvsem v povezavi z vašimi prepričanji in širšimi usmeritvami v življenju.

V torek Sonce prestopi v znamenje device in prične osvetljevati to področje povezano s širšimi življenjskimi filozofijami, lahko pa tudi čisto konkretno s potovanji ali izobraževanji. Jasno se bo pokazalo kaj ste uspeli transformirati. Obenem pa se bodo v tem času začele stopnjevati določene napetosti in nesporazumi. Najverjetneje v povezavi z delom in obveznostmi. Več pozornosti bo potrebno nameniti tudi vašemu zdravju, sploh, ker se obeta obdobje, ko boste precej obremenjeni. Luna v levu bo od srede naprej še dodatno spodbujala te energije.

V petek Merkur prestopi v tehtnico in prinaša več priložnosti za harmonično povezovanje in razrešitev situacij. Komunikacija bo zelo pomembna sploh v zvezi z vašim zunanjim udejstvovanjem in/ali kariero. Proti koncu tedna bo vse manj energije, saj smo že tik pred mlajem, ki se za vas dovrši ponovno na področju vaših filozofskih prepričanj v življenju, kar konkretneje lahko pomeni tudi novo potovanje ali pa izobraževanje. Vsekakor je čas za širjenje obzorij.Ascendent (podznak) v znamenju vodnarja


V začetku tedna bo pozornost vodnarjev na delu in obveznostih. Prav tako bo prisotna določena intenzivna energija, ki ima potencial za preobrazbo. Tisto notranjo, lahko pa da odkrijete tudi neko skrivnost, ki vas bo dolgoročno opolnomočila.

V torek Sonce prestopi v znamenje device in prične osvetljevati intenzivnejše področje povezano z intimnimi povezavami in odvisnostmi, ki v nas pogosto vzbujajo strahove in anksioznost. Jasneje se bo pokazalo kaj ste uspeli transformirati v zadnjem času in če je potrebno še kaj spremeniti. Obenem pa se bodo v tem času začele stopnjevati določene napetosti in posledično nesporazumi. Najverjetneje v povezavi z otroci ali vašimi hobiji ter prostim časom. Poudarek bo na več aktivno preživetem času s stvarmi, ki vas veselijo, vendar se bodo pojavile določene ovire zaradi obveznosti, ki jih imate. To boste do neke mere čutili ves teden. Luna v levu od srede naprej pa bo še dodatno spodbujala te energije.

V petek Merkur prestopi v tehtnico in prinaša več priložnosti za harmonično povezovanje in možnost, da vidite stvari nekoliko širše ali pa da vam nekdo osvetli situacijo in jo lažje sprejmete.

Proti koncu tedna bo vse manj energije, saj smo že tik pred mlajem, ki se za vas dovrši na področju tujih resursov ter obveznosti, ki jih čutite do drugih. Kje so vaši dolgovi ali vaša karma do drugih? Lahko so zelo konkretni ali pa popolnoma na čustvenem nivoju. Novi začetki vas čakajo tukaj in skozi mesec tudi usklajevanje opozicije med tem koliko dajem in koliko dobim nazaj, najbolj konkretno se to izpostavi in je vidno v odnosih ena na ena. Lahko pa da gre tudi za širše družinske situacije v povezavi z odgovornostjo do otrok ali pa tudi staršev, če je potrebno skrbeti zanje.Ascendent (podznak) v znamenju rib


V začetku tedna boste ribe največ pozornosti namenjale prijetnim stvarem v življenju, kot so otroci, ustvarjalnost, ljubezen in priljubljeni hobiji. Vsaj poskušali boste. V zraku pa bo tudi intenzivna energija, ki ima potencial za globoko preobrazbo. Pri vas bo povezana z odnosi ena na ena.

V torek Sonce prestopi v znamenje device in prične osvetljevati področje odnosov. Jasno se bo pokazalo kaj ste uspeli transformirati v tem času. Obenem pa se bodo začele stopnejvati določene napetosti in nesporazumi. Najverjetneje v povezavi z domom in družino ter tudi z delom in obveznostmi, ki jih imate. Pazite tudi na svojo vitalnost in poskrbite za svoje zdravje in notranje ravnovesje.

Luna v levu od srede naprej bo še dodatno spodbujala te energije.

V petek Merkur prestopi v tehtnico in prinaša več priložnosti za harmonično povezovanje in razrešitev situacij. Komunikacija bo pomembna, morda pride pomoč s strani partnerja in vam pomaga finančno s svojimi resursi.

Proti koncu tedna bo vse manj energije, saj smo že tik pred mlajem, ki se za vas dovrši na področju vaših partnerskih odnosov, kar konkretneje lahko pomeni tudi nov odnos ali pa vsaj novi sveži začetki.

43 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page