top of page
Search

Tedenski horoskop

*Tedenski horoskop je splošen zapis energij in je sestavljen na podlagi ascendentnega znamenja - podznaka.


Ascendent (podznak) v znamenju ovna


Vse več bo pozornosti na vaših odnosih, predvsem v začetku tega novega tedna z Luno v tehtnici. Veliko bo komunikacije, vendar vse pogosteje tudi občutka, da se določene stvari ne odvijajo več tako hitro, kot so se.

Prejšnji teden ste verjetno šli čez precej turbolentne situacije v odnosih. Stvari se počasi pomirjajo in je ponovno več pozornosti na delovnih obveznostih in tudi zdravju. Vsekakor je lahko preveč vsega in prevelika mentalna obremenjenost, katero je dobro ozavestiti. Ta tempo se ne bo umiril in boste morali sami prioritizirati delovne naloge.

Ta teden boste ne glede na vse čutili ponovno več navdiha, ki ga boste lahko povezovali s konkretno akcijo. Nek projekt se lahko ugodno izpelje.

Sredina tedna vas bo vse bolj vodila v akcijo četudi na trenutke z nekoliko intenzivnejšim občutkom ter potrebo po spremembah.

Konec tedna bo optimistično obarvan. Lahko pride do kakšnih nesporazumov s partnerjem, ki jih bo potrebno uskladiti. Ne pozabite na vašo mentalno gibljivost, iznajdljivost in tudi prilagodljivost. Z malo truda boste našli rešitev s katero bosta oba zadovoljna.Ascendent (podznak) v znamenju bika


Začetek tedna bo za bike v večji meri posvečen delu in obveznostim. Dobro je, da ste malo bolj pozorni tudi na zdravje. Lahko, da so vas naporne situacije v zadnjem času utrudile in je pomembno, da si vzamete več časa za počitek. Ali pa po drugi strani, da kaj konkretnega naredite zase, vnesete neko novo rutino vsakodnevenga gibanja, ki vam bo pomagala pri ohranjanju energije, da se boste lažje spoprijemali z delovnimi obveznostmi, ki vas čakajo v septembru.

Finančno se vam lahko uredi določena stvar na katero ste čakali. Vsekakor je možnih nekaj več priložnosti za zaslužek oziroma pridobivanje določenih resursov.

Sredina tedna bo namenjena odnosom, nekaj več intenzivnosti in napetosti lahko pričakujete na tem področju pa vendar dober in pozitiven končen razplet.

Konec tedna bo minil z Luno v znamenju optimističnega strelca. Za vas je še vedno lahko obarvano v tematiko odnosov in odvisnosti - na čustvenem nivoju ali konkretno materialnem. Nekako se ves čas stvari vrtijo okoli vašega zasebnega življenja.Ascendent (podznak) v znamenju dvojčka


V začetku tedna z Luno v tehtnici bo vse več pozornosti na prijetnejših stvareh, ki pa morda za vas zadnje čase niso bile tako zelo prijetne… Ker ste se vsaj do neke mere ukvarjali s težavami na področju povezanem z otroci, ljubeznijo in kreativnostjo. Ne pozabite na svojo ustvarjalno žilico in si privoščite čas za sprostitev in za stvari, ki vas veselijo.

V septembru bo več časa namenjenega tej tematiki.

To sredino tedna pa boste vse bolj okupirani z obveznostmi, lahko tudi z občutkom nemira in oteženosti. Pogosto je to v povezavi z delom in službo. Več pozornosti je dobro nameniti tudi zdravju in življenjskemu slogu. Veliko komunikacije in mentalne energije bo. Vse bolj zaznavate konkreten poriv, ki bo ta teden še posebej močan. Izkoristite ga, ker se bodo kasneje stvari začele nekoliko ustavljati in ne bo šlo več tako hitro naprej. Čutili boste tudi podporo in navdih na družbenem nivoju in da lahko določene stvari premaknete in zapeljete naprej.

Konec tedna bo optimistično obarvan. Kljub temu se bodo pojavile določene ovire in zapleti. Nekoliko težje bo priti skupaj. Vaša iznajdljivost in v temelju še vseeno potreba po harmoniji in razumevanju vas bo pripeljala do konstruktivnih rezultatov.Ascendent (podznak) v znamenju raka


Raki boste teden začeli s pozornostjo na zasebnem življenju, lahko je tudi do neke mere v povezavi s financami. Močno mentalno dogajanje vas lahko nekoliko utruja, vendar se v tem tednu vseeno izraža, kot konstruktivno. Predvsem na področju vaše kariere, splošnega ugleda in statusa. Priložnosti bodo za premik v smeri v katero želite.

K tej energiji dodaja tudi rastoča Luna, ki vas še dodatno poganja v čisto konkretno akcijo. Dober čas za začetek nečesa novega in inovativnega, ki pa je obenem tudi popolnoma praktično in uporabno. Pazite le na to, da si vzamete tudi čas zase v tišini in pogosteje umirite svoje misli, ker je hitro lahko vsega preveč.

Sredi tedna boste več časa namenili ljubezni, ustvarjalnosti in/ali otrokom. Občutki so lahko nekoliko intenzivnejši, vendar ste tega navajeni in zato lažje delate z njimi. Morda vas še vedno obremenjujejo določene stvari v ozadju s katerimi se boste morali ukvarjati, če ne prej, letošnjo jesen.

Konec tedna bo precej optimističen in pozitivno naravnan. Lahko pa da pride tudi do pretiravanja in je na trenutke vsega preveč. V vašem primeru se lahko ta trenja oblikujejo med zasebnim in javnim. Kako uskladiti ta dva pola v vašem življenju.Ascendent (podznak) v znamenju leva


V začetku tedna z Luno v tehtnici bo za leve vse več pozornosti na vaših vsakodnevnih ritualih ter poteh, ki jih imate. Zelo izpostavljena mentalna energija, ki bo vplivala na vaše razmišljanje. Bolj se boste nagibali k harmoniji in povezovanju. Sploh in predvsem z vašo okolico. 

Rastoča Luna vas bo porivala v akcijo. Prijatelji vas bodo navdihovali, morda se vam obeta skupno potovanje ali pa se boste vključili v skupino ljudi s podobnimi pogledi na svet in življenje. To vam bo širilo obzorja.

Sredi tedna bo več intenzivnosti v zraku, predvsem v povezavi z vašim zasebnim življenjem. Določene stvari boste morali spustiti, da boste lažje šli naprej. Lahko je povezano z globokimi čustvenimi vzorci, ki so povezani tudi z vašimi koreninami.

Konec tedna bo za vas zelo pozitivno obarvan. Preživeli ga boste veselo in ustvarjalno. Morda se pojavi tudi nekaj pretiravanja in zaplet pri komunikaciji in različnih stališčih. Praktičen pogled na vse skupaj vam bo pomagal, da se stvari ne razplamtijo preveč.Ascendent (podznak) v znamenju device


V začetku tedna z Luno v tehtnici boste več pozornosti namenili financam, vašim osebnim resursom in pa tudi lastni vrednosti. Kaj je tisto kar cenite in katerim stvarem dajete vrednost?

Precej razgibano obdobje se obeta na tem področju v septembru in to so vprašanja, ki so bistvena za razreševanje tudi kakšnih konkretnejših zapletov.

Novi začetki in osebne zaobljube so v razmshu s to rastočo Luno, kljub naporom in na trenutke frustrujajočo energijo s katero se morate spopadati. Neka pomoč prihaja od drugih, le videti jo morate in jo sprejeti.

Morda na trenutke ne vidite popolnoma enako na situacijo in bo težje najti skupno pot. Marsikaj bo še potrebno razmisliti v naslednjem mesecu preden boste lahko naredili konkretni korak naprej.

Konec tedna bo tudi za vas precej pozitivno naravnan znotraj doma in družine. Vendar obenem tudi s prisotnostjo vseh tematik, s katerimi se nekako spopadate zadnje čase. Vaša naravnanost k povezovanju je tista, ki vam bo pomagala k harmoničnemu razpletu. Morda bo na trenutke občutek, da ne vidite jasne rešitve, zaupajte predvsem notranjemu občutku, da se raje nekoliko umaknete, kot da v nekaj silite. Vsaj zaenkrat je ta pot konstruktivnejša. Kmalu bo zelo jasno, da ni še čas za dokončne odločitve, te pridejo kasneje, to jesen. Zaenkrat pa si vzemite čas, da se stvari razvijejo. To vam bo kasneje olajšalo odločitev.Ascendent (podznak) v znamenju tehtnice


Začetek tedna bo vaših barvah Lune v znamenju tehtnice. Za vas se zaključuje družabnejši del leta, ki pa je bil obenem tudi precej naporen. September bo namenjen umiku vase, vsaj kolikor si boste to lahko privoščili.

Vsekakor čutite precej utrujenosti. Medtem pa se bo določena situacija povezana s potovanji ali tujino uredila. Lahko je to povezano s partnerjem ali pa le z določenimi drugimi osebnimi odnosi v vašem življenju.

Finančni del je tisti, ki je že nekaj časa na udaru ali vsaj področje, kjer greste čez večje spremembe.

Sredina tedna bo povezana s temi tematikami. Na sporedu so bile tako nenadne spremembe, kot tudi nove odgovornosti in včasih je potrebno nekaj časa, da se vsi ti delci ponovno nekako sestavijo in dobijo željeno obliko. V tem letu je pred vami še nekaj preizkušenj.

Konec tedna boste dobro razpoloženi, lahko pride do določenih trenj in nesoglasij, ki Bom do poostrila komunikacijo, vendar kaže na konstruktivno razrešitev. Vsekakor je pred vami čas, da se malo umaknete iz vsega družbenega kaosa in najdete vse bolj potreben mir in počitek v tišini vam prijetnega in pomirjajočega okolja.Ascendent (podznak) v znamenju škorpijona


Škorpijoni boste v začetku tedna nekoliko manj družabni. Raje se boste umaknili v samoto in predelovali svoje lastne vedenjske vzorce. Mentalno je to čas, ko boste zelo aktivni in včasih je to ta del, ki se ga ne zavedate dovolj in se zato hitreje zapletete v določene negativne vzorce. Vendar vas tudi vaša škorpijonovska narava vleče v globine in v raziskovanje skrivnosti, tudi, če so to tiste iz vašega podzavednega.

Sredi tedna bo vsekakor možnost, da pride nek nov uvid iz tega popotovanja vase. Ponavadi je lahko več intenzivnosti in tudi napornih občutkov v povezavi s tem, vendar vas bo to novo samospoznanje tudi usmerilo k rešitvi oz. reševanju vaših notranjih vzorcev.

Konec tedna bo za vas povezan s financami in/ali lastno vrednostjo. Koliko imam in koliko dajem?

Lahko pride do določenih nesporazumov in se boste počutili izzvane. Vsekakor je zagovarjanje vaših stališč za vas še posebej pomembno zadnje čase. Še toliko bolj, če se pogosto zapletete v te konflikte zaradi pomanjkanja zavedanja o lastni vrednosti ter posledično občutka, da se vas ne ceni dovolj. To so vsekakor tudi stvari s katerimi se boste to jesen nekoliko več ukvarjali.Ascendent (podznak) v znamenju strelca


Strelci ste vsekakor eni izmed tistih, ki boste močno čutili zagonsko energijo v tem tednu. Kreativnost, otroci, ljubezen so tematike okrog katerih se že nekaj časa vrtite in te dni lahko pride do nekega konkretnega premika.

Z ravno dovršenim mlajem na področju kariere in vašega statusa je vse skupaj lahko do neke mere povezano tudi s službo in delom ter novimi začetki na tem področju.

Luna je rastoča in priložnosti je veliko. Ovire prihajajo predvsem s strani odnosov. Nekaj bo še potrebo uskladiti in preorganizirati.

V začetku tedna bo poudarek na prijateljih in družbenem udejstvovanju. Sredi tedna pa boste potrebovali več časa zase, tako telesno, kot mentalno boste potrebovali odmor. Vzemite si ga!

Proti koncu tedna boste ponovno v svojem elementu. Pripravljeni na vse. Povezovanje nasprotij bo vaša specialnost v tem času. Vaš neustavljivi optimistični duh vam bo dajal dodatni zagon. Vse bolj jasno vam bo postajalo, da bo potrebno določene stvari še dodatno analizirat in preorganizirat preden boste lahko nadaljevali z vašimi inovativnimi plani za prihodnost.Ascendent (podznak) v znamenju kozoroga


Kozorogi prihajate v obdobje, ko vam obveznosti in dela ne bo zmanjkalo. Veliko bo tudi navdiha, tistega, ki bo prišel iz vašega zasebnega življenja. Vse pogosteje in tudi najmočneje čutite zagonsko energijo, ko ste doma v svojem naravnem domačem okolju. Prav tako je mogoče, da preurejate dom in da ste skoraj na cilju s prenovo.

Karierne stvari se bodo začele odvijati, vendar dokončnih rešitev še ne bo prav hitro. Finance so še vedno precej v vaših mislih, kljub trenutni trdnosti se ves čas pojavljajo določene nepredvidljive situacije, ki nekoliko omajajo vašo stabilnost.

Ne pozabite, da ste sami že po naravi lahko nekoliko bolj nagnjeni k skrbem in morda realno pogledano niti ni tako hudo.

Pa tudi to, da je vztrajnost pomembna in da se počasi daleč pride.

Začetek tedna bo usmerjen v vaše javno življenje in kariero, področje, ki je bilo verjetno precej turbolentno zadnje čase. Sredina tedna bo bolj socialno in družabno usmerjena. Področje, ki je za vas letos nekoliko bolj obremenjeno. Lahko, da se določene vezi krhajo in je za nekatere ljudi čas, da odidejo iz vašega življenja oziroma vi iz njihovega.

Konec tedna bo precej bolj odprta energija, ki vas bo navduševala, če boste le imeli dovolj časa zase. Najsrečnejši boste s kakšno dobro knjigo ali filmom, ki vam širi obzorja in duha.Ascendent (podznak) v znamenju vodnarja


Vodnarji boste začeli teden nekoliko bolj filozofsko naravnani ali pa samo na potovanju ali v komunikaciji s tujino. Vsekakor bo v zraku nekaj, kar širi vaša obzorja.

Čutili boste zagon in poriv v kreativno akcijo. Vaše komunikacijske veščine so poudarjene in to vam bo prišlo prav v naslednjem obdobju. Rastoča Luna bo opozarjala na obveznosti, ki jih imate do drugih in da ne pozabite na ta del, ko želite imeti čas le in predvsem za vaše kreativne projekte. Včasih so te obveznosti lahko tudi vložek v vašo prihodnost, če se jim le ne izmikate in jih ne pometete pod preprogo.

Za vami je naporno leto, tako, da imate na trenutek občutek, da se bremena nikoli ne bodo končala. V resnici pa je veliko odvisno tudi od tega, kako ta bremena sprejmete. Bolj, ko se jim upirate, težja so.

V sredini tedna bo v ospredju vaše javno življenje. Lahko tudi službeno in v povezavi s kariero. Čas je, da določene stvari pustite za sabo in sprejmete poriv v spremembo, kar ni enostavno za fiksna znamenja, ko ste vi.

Konec tedna pa bo za vas zelo optimistično in družabno naravnan. Veselili se boste prijateljev in druženja. Lahko, da bo prišlo do kakšnega ostrejsega komuniciranja, vendar z malo truda in predvsem razumevanja za različna mnenja, se bo vse dobro končalo.Ascendent (podznak) v znamenju rib


Pred ribami je aktiven teden. Porinjeni boste v akcijo in to je tisto, kar potrebujete. V odnosih se lahko pojavijo kakšna nesoglasja, vendar si boste z malo iznajdljivosti znali priti nasproti. Začetek tedna je lahko nekoliko več obremenitev. Morda tudi strahu in anksioznosti pred novimi podvigi.

Že sredi tedna se boste še dodatno poglobili v tematike, ki jih predelujete in ki so pomembna za vaša filozofska prepričanja. Življenje vas letošnje leto opozarja, da je čas, da nekatera od teh opustite in se prepustite toku življenja. To je ponavadi precej blizu ribam, vendar se tudi pri vas najdejo teme, kjer ne popuščate zlahka, tudi takrat, ko bi bilo že zdavnaj treba. Vaša življenjska filozofija in nazori je ena od teh tematik.

Konec tedna je čas, ko se boste lahko pokazali na odru življenja. Rastoča Luna bo spodbujala ugodne energije in osvetljevala področje vaše kariere in ugleda. To je tista pustolovska energija, ki vas žene, da odkrivate vedno nove stvari, četudi iz vašega naslonjača (odvisno katera znamenja so še poudarjena v vaši natalni karti). Vsekakor je v zraku ognjeni zagon in odprtost za filozofije življenja, odkrivanje njegovih skrivnosti in se posledično učiti živeti.
36 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page