top of page
Search

Tedenski horoskop

*Tedenski horoskop je splošen zapis energij in je sestavljen na podlagi ascendentnega znamenja - podznaka.


Ascendent (podznak) v znamenju ovna


Začetek tedna bo Luna v kozorogu prinesla precej več resnosti in pozornosti na kariero in javno življenje. Venerin prestop na področje delovnih obveznosti in tudi zdravja vam lahko prinese določeno olajšanje, vendar to ne bo dovolj, da bi si res lahko oddahnili. Še vedno lahko tudi hitreje pride do prepirov in nesoglasij. Zelo verjetno je, da se bodo razreševale določene stvari za nazaj. V odnosih je občutek, da so stvari nekako obstale in da ni jasne poti naprej. Sredi tedna se bodo energije nekoliko prevetrile, vendar je velika verjetnost, da se bomo ponovno ukvarjali s stvarmi, ki nas že dalj časa težijo. Pri vas bodo vzpodbujene tudi težave glede vaše vrednosti v družbi ali pa finančne nepredvidljivosti povezane s prijatelji in skupinami. Približuje se tudi ščip in z njim več splošne napetosti. Konec tedna se Merkur obrne retrogradno in pri vas dodatno zaznamuje bližnje odnose. Hitreje lahko pride do nesporazumov in zastojev ali pa do določene spremembe v situaciji. V soboto se dovrši polna Luna, ki vam nosi dovršitev napetosti na področju mentalno psihičnega počutja, ki se povezuje in izvira iz nasprotnega pola te lunacije - vaših obremenitev v življenju, prekomernega dela in posledično vašega fizičnega zdravja.

 

 

Ascendent (podznak) v znamenju bika


Z Luno v kozorogu boste štartali nov teden. Prinesla vam bo precej več resnosti in pozornosti na področje povezano s študijem, tujino ali potovanji. Venerin prestop na področje ljubezni, kreativnosti in otrok vam bo dobro del. Bodite le nekoliko bolj pozorni na splošno vitalnost in dobro počutje. Ne prepustite se popolnoma sladkim stvarem v življenju, ampak kaj dobrega naredite tudi za svoje zdravje. Sredi tedna bodo energije odprtejše, vendar je velika verjetnost, da se boste ponovno ukvarjali s stvarmi, ki vas že dalj časa težijo. Pri vas bodo vzpodbujene težave povezane z vašo kariero in družbenim statusom. Približuje se tudi ščip in z njim je v zraku več splošne napetosti. Konec tedna se Merkur obrne retrogradno in pri vas dodatno zaznamuje področje zdravja in dela ter obveznosti. Hitreje lahko pride do nesporazumov in zastojev ali pa do določene spremembe v situaciji. V soboto se dovrši polna Luna, ki vam nosi dovršitev na področju družbenega udejstvovanja in povezovanja s prijatelji in somišljeniki. Na drugi strani pa Luna odseva nasprotni pol te lunacije in osvetljuje napetosti med družbenimi pričakovanji na eni strani in vašo kreativnostjo ter virom življenjske radosti, na drugi.

 

 

Ascendent (podznak) v znamenju dvojčka


Luna v kozorogu vam bo v začetku tega tedna prinesla več resnosti in pa tudi pozornosti na področje povezano s tujimi financami in resursi. Prav tako so lahko čustveno nekoliko intenzivnejši dnevi. Venerin prestop na področje vašega zasebnega življenja vam bo dobro del. Sredi tedna bodo energije odprtejše in komunikacijsko pestrejše, vendar je velika verjetnost, da se boste ponovno ukvarjali s stvarmi, ki vas že dalj časa težijo. Pri vas bodo vzpodbujene težave povezane z vašimi prepričanji. Približuje se tudi ščip in z njim je v zraku več splošne napetosti. Konec tedna se Merkur obrne retrogradno in za vas napoveduje obdobje, ko bo čas za počitek in dodaten premislek glede določenih stvari, ki se jih lotevate. Hitreje lahko pride do nesporazumov in zastojev ali pa do določene spremembe v situaciji. Lahko, da se boste spraševali kaj je zares pomembno in kaj je tisto, kar vam nosi veselje v vaše življenje. V soboto se dovrši polna Luna, ki nosi napetosti na področje kariere in zunanjega statusa ter obenem odseva nasprotni pol te lunacije - dom in družino. Čaka vas usklajevanje teh dveh področij - javno z zasebnim.

 

 

Ascendent (podznak) v znamenju raka


Začetek tedna bo Luna v kozorogu prinesla precej več resnosti in pozornosti na medsebojne odnose. Venerin prestop na področje, ki pokriva vašo okolico in vsakodnevne poti - tako tiste konkretne, kot tudi mentalne - vas bo razveselil.  Nekaj več harmonije bo v vašem zapleteno razmišljajočem svetu. Sredi tedna se bodo energije nekoliko prezračile, vendar je velika verjetnost, da se boste ponovno ukvarjali s stvarmi, ki vas že dalj časa težijo. Pri vas bodo vzpodbujene težave povezane s skupnimi financami in vlaganji. Strahovi in anksioznosti povezane s tem kam in koliko vlagat svoj čas in resurse. Približuje se tudi ščip in z njim več splošne napetosti. Konec tedna se Merkur obrne retrogradno in pri vas dodatno zaznamuje zasebno življenje, dom in družino. Hitreje lahko pride do nesporazumov in zastojev ali pa do določenih sprememb v situaciji. V soboto se dovrši polna Luna, ki vam nosi napetosti na področje vaših prepričanj in razmišljanj in se obenem povezuje z nasprotnim polom te lunacije - vašega komuniciranja v vsakodnevnem življenju. Domiselno povezovanje obeh strani bo imelo pozitivne in konstruktivne posledice na dolgi rok.

 


Ascendent (podznak) v znamenju leva


Z Luno v kozorogu boste štartali ta teden. Prinesla vam bo precej več hladne ozemljenosti in pozornosti na področje povezano z razmišljanjem in vsakodnevnimi opravili. Venerin prestop na področje financ in resursov vam bo dobro del. Sredi tedna bodo energije zračno komunikativne, vendar je velika verjetnost, da se boste ponovno ukvarjali s stvarmi, ki vas že dalj časa težijo. Pri vas bodo vzpodbujene težave povezane z vašimi partnerstvi in odnosi ena na ena. Približuje se tudi ščip in z njim je v zraku več splošne napetosti. Konec tedna se Merkur obrne retrogradno in pri vas dodatno zaznamuje področje povezano z neposredno okolico, tisto konkretno, kot so sorodniki in sosedje ter pa tudi mentalno - vaši vsakodnevni miselni vzorci. Hitreje lahko pride do nesporazumov in zastojev na teh področjih ali pa do določene spremembe v situaciji. V soboto se dovrši polna Luna, ki vam osvaetljuje in tusi nosi napetosti na področje pobezano z obveznostmi do drugih in v povezavi z resursi, s prejemanjem in dajanjem ter vrednotenjem sebe in drugih v tem razmerju.

 


Ascendent (podznak) v znamenju device


Luna v kozorogu vam bo v začetku tega tedna prinesla več ozemljenosti in pa tudi pozornosti na področje povezano z ljubeznijo, otroci in kreativnostjo. Venerin prestop vam bo dobro del, prinaša vam več prikupnosti in privlačnega žara, ki vam bo pomagal k bolj harmoničnim odnosom. Sredi tedna boste nekoliko objektivnejše sprejemali dejstva glede vašega dela in obveznosti ter tudi zdravja. Težko pa se boste izognili obremenitvam, ki so prisotne že dalj časa. Približuje se tudi ščip in z njim je v zraku več splošne napetosti. Konec tedna se Merkur obrne retrogradno in za vas napoveduje obdobje, ko bo čas za več počitka in za dodaten premislek glede določenih življenjskih odločitev, ki so pred vami. Hitreje lahko pride v tem času do nesporazumov in zastojev ali pa tudi do določene spremembe v situaciji. Ne prehitevajte in si vzemite čas. Lahko, da se boste spraševali kaj si zares želite in kaj je tisto trenutno zares pomembno v vašem življenju. V soboto se dovrši polna Luna, ki nosi napetosti na področje vaših odnosov ter obenem odseva nasprotni pol te lunacije - vas same in vaše razmišljanje. Čaka vas usklajevanje teh dveh področij - jaz in drugi ter zapleteni odnosi, ki na tej relaciji nastajajo.

 

 

Ascendent (podznak) v znamenju tehtnice


Začetek tedna bo Luna v kozorogu prinesla precej več ozemljene resnosti na področje vašega zasebnega življenja. Venerin prestop vam lahko nekoliko olajša notranje čustveno življenje. Pazite le, da s prevelikim lagodjem in ugodjem ne postanete samodestruktivni. Sredi tedna se bodo energije nekoliko prevetrile, vendar je velika verjetnost, da se boste ponovno ukvarjali s stvarmi, ki vas že dalj časa težijo. Pri vas bodo vzpodbujene težave povezane ljubeznijo, otroci in ustvarjalnostjo na splošno. Približuje se tudi ščip in z njim več splošne napetosti. Konec tedna se Merkur obrne retrogradno in pri vas dodatno zaznamuje vaše razmišljanje in miselne procese. Hitreje lahko pride do nesporazumov in zastojev ali pa do določenih sprememb. V soboto se dovrši polna Luna, ki vam nosi napetosti na področje vašega dela in obveznosti ter fizičnega zdravja ter dobrega počutja in se obenem povezuje z nasprotnim polom te lunacije - psihično mentalnega ter nezavednega. Povezovanje teh dveh strani vam kaže kako se odslikavajo slabe razvade tudi na vašem zdravju in splošnem počutju ter tudi kako prekomerna obremenjenost slabo vpliva na vaše psihofizično počutje. 

 

 

Ascendent (podznak) v znamenju škorpijona


Luna v kozorogu bo v začetek tega tedna prinesla več resnega razmišljanja in pristopa v vaše vsakodnevno življenje. Venerin prestop vam bo nekoliko olajšal vaša povezovanja z drugimi. Več podpore boste imeli v družbi. Sredi tedna bodo energije nekoliko zračnejše in pogled objektivnejši, vendar je velika verjetnost, da se boste ponovno ukvarjali s stvarmi, ki vas že dalj časa težijo. Pri vas bodo vzpodbujene težave povezane z zasebnim življenjem, domom in družino. Približuje se tudi ščip in z njim več splošne napetosti. Konec tedna se Merkur obrne retrogradno in pri vas dodatno zaznamuje vaše notranje procese razmišljanja. Hitreje lahko pride do nesporazumov in zastojev ali pa do določenih sprememb. Vzemite si čas za premislek v tišini in ne hitite z odločitvami, ker lahko, da ne vidite celotne slike in si delate škodo.V soboto se dovrši polna Luna, ki vam nosi napetosti na področje kreativnosti, otrok in ljubezni in se obenem povezuje z nasprotnim polom te lunacije - družbenimi in prijateljskimi povezovanji. Sinteza teh dveh strani vam osvetljuje opozicijo med lastnimi željami in kreativnostjo ter na drugi strani družbenimi pričakovanji in etikiranji.

 

 

Ascendent (podznak) v znamenju strelca


V začeteku tega tedna boste z Luno v kozorogu

bolj resno pristopali k tematiki vaših financ in resursov. Venerin prestop vam bo nekoliko lajšal napetosti v javnem življenju povezanem s kariero in statusom v družbi. Sredi tedna bodo splošne energije odprtejše in komunikacija bo objektivnejša, vendar je velika verjetnost, da se boste ponovno ukvarjali s stvarmi, ki vas že dalj časa težijo. Pri vas bodo vzpodbujene težave povezane z vašo okolico, sorodniki, sosedi ali na splošno z vsakodnevnimi potmi, ki jih imate. Že dalj časa ste postavljeni v položaj, ki vas sili v spreminjanje določenih vaših miselno mentalnih vzorcev. Približuje se tudi ščip in z njim več splošne napetosti. Konec tedna se Merkur obrne retrogradno in pri vas dodatno zaznamuje nekatere družbeno prijateljske situacije. Hitreje lahko pride do nesporazumov in zastojev ali pa do določenih sprememb. Vzemite si čas in ne hitite z odločitvami. V soboto se dovrši polna Luna, ki vam nosi napetosti v zasebno življenje in se obenem povezuje s področjem na nasprotnem polu te lunacije – z vašim zunanjim življenjem in statusom v družbi. Osvetljevanje teh dveh strani vam kaže na opozicijo med zasebnim in javnim ter spodbuja k usklajevanju teh dveh nasprotij.

 

 

Ascendent (podznak) v znamenju kozoroga


Z Luno v vašem znamneju kozoroga boste teden začeli z več resnosti in ozemljenim pristopom k življenju in vsemu, kar se vam trenutno dogaja. Venerin prestop vam bo nekoliko lajšal povezovanja na področju vaših življenjskih filozofij. Sredi tedna bodo splošne energije zračnejše in zato za odtenek lahkotnejše, vendar je velika verjetnost, da se boste ponovno ukvarjali s stvarmi, ki vas že dalj časa težijo. Pri vas bodo vzpodbujene težave povezane z vašimi financami in resursi ter morda poslovnimi projekti povezani s tem. Približuje se tudi ščip in z njim je vse več splošne napetosti. Konec tedna se Merkur obrne retrogradno in pri vas dodatno zaznamuje določene karierne in statusne situacije. Hitreje lahko pride do nesporazumov in zastojev ali pa do določenih sprememb. Ne prehitevajte z odločitvami in si dajte čas za premislek. V soboto se dovrši polna Luna, ki vam nosi napetosti v vaše vsakodnevno življenje in razmišljanje ter se obenem povezuje s področjem na nasprotnem polu te lunacije - vašimi širšimi pogledi in prepričanji o življenju na splošno. Sinteza teh dveh strani vam osvetljuje opozicijo med vašimi širšimi filozofijami in vsakodnevnimi praktičnimi postopanji. Se pravi kako ta širša prepričanja vnesti v vaše dnevne rituale/rutine.

 

 

Ascendent (podznak) v znamenju vodnarja


Začetek tega tedna vam bo Luna v kozorogu prinesla več potrebe po samoti, lahko se pojavi tudi občutek osamljenosti, če si zavestno ne vzamete dovolj časa zase. Venerin prestop vam bo prinašal nekoliko prijetnejše povezovanje. Še vedno je precej poudarka na vaših obveznostih do drugih. Lahko je nekoliko več teže v zraku, razreševanje takšnih in drugačnih kriz, ki se vam pojavljajo. Sredi tedna bodo energije ponovno bolj po vaši meri, vendar je velika verjetnost, da se boste ponovno ukvarjali s stvarmi, ki vas že dalj časa težijo. Pri vas bodo vzpodbujene težave povezane z vami samimi in napetostmi, ki jih čutite v povezavi z družino in domom. Približuje se tudi ščip in z njim je vse več splošnih trenj. Konec tedna se Merkur obrne retrogradno in pri vas dodatno zaznamuje področje, ki je povezano z vašimi prepričanji in filozofijami v življenju. Hitreje lahko pride do nesporazumov in zastojev ali pa do določenih sprememb. Vzemite si čas za premislek in ne hitite z odločitvami. V soboto se dovrši polna Luna, ki vam nosi napetosti na področje financ in lastne vrednosti ter zrcali na drugi strani področje vaših dolžnosti do drugih ali/in odvisnosti od drugih. Sinteza teh dveh strani vam osvetljuje opozicijo med vašimi in tujimi resursi, kako vse skupaj usklajevati in ustvarjati ravnotežje.

 

 

Ascendent (podznak) v znamenju rib


Resna in preudarna energija prihaja z Luno v kozorogu na začetku tega tedna. Za vas predvsem na področju družbenega povezovanja in sodelovanja. Venerin prestop vam bo olajšal odnose, predvsem partnerske. Nekoliko lažje boste prišli skupaj. Sredi tedna bodo energije zračnejše in pogled objektivnejši, vendar je velika verjetnost, da se boste ponovno ukvarjali s stvarmi, ki vas že dalj časa težijo. Za vas je to čas, ko se nekoliko odmaknete od sveta in sestavljate stvari znotraj sebe. Hitreje pa se lahko počutite tudi nekoliko osamljene. Približuje se ščip in z njim je tudi več splošne napetosti. Konec tedna se Merkur obrne retrogradno in pri vas dodatno zaznamuje vasa povezovanja z resursi drugih. Tukaj lahko hitreje pride do nesporazumov in zastojev ali pa do določenih sprememb. Vzemite si čas za premislek v tišini in ne hitite z odločitvami, ker lahko, da trenutno še ne vidite celotne slike. V soboto se dovrši polna Luna, ki vam nosi napetost predvsem v vas same, obenem pa vas osvetljuje. Možnost je, da zasvetite in se pokažete, vendar so obenem poudarjeni tudi odnosi in se več napetosti lahko ustvari na tem področju.




49 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page