Search
  • UrskaOsolnik

Gledam v nebo: Luna v kozoroguūüĆô

Od nedelje, 5. decembra (12:30) do torka, 7. decembra (12:48)

‚ú®Lune je prestopila v hladnejŇ°ega in predvsem bolj realistińćnega kozoroga. Jupitrev navdih, ki smo ga lahko zańćutili po mrku, je nekoliko poŇ°el.

Pred nami je nov delovni teden z vsemi bolj ali manj prijetnimi nalogami in obveznostmi. Te niso vse polne navdiha in nam ne dajo vedno obńćutek nekega smisla in zadovoljstva, prej navelińćanosti.

Vendar so tudi vse te naloge del uspeha oziroma naŇ°e poti k osmiŇ°ljanju Ňĺivljenja. ńĆe nas nekatere zares obremenjujejo in nas delajo otopele, se moramo resno vpraŇ°ati, kaj je potrebno spremeniti.

Ponavadi ne to, da se znebimo navidezno vńćasih brezveznih in neprijetnih nalog, ampak to, da osmislimo svoj cilj.

Zakaj vse to delamo?


S ńćasoma se veńćina nas uńći, da je dobro imeti za cilje Ň°e kaj veńć, kot to, da zasluŇĺimo in si lahko za nagrado privoŇ°ńćimo nove stvari, potovanja itd. Seveda tudi to ni vńćasih slabo, vsekakor ne, vendar Ňĺivljenje nas hitro pripelje do spoznanja, da se s samo takim osmiŇ°ljanjem vrtimo v zańćaranem potroŇ°niŇ°kem krogu, ko nam nikoli ni nińć dovolj in bi vedno kaj novega. Vsi se do neke mere vrtimo v njem.


Luna v kozorogu nas v najboljŇ°em ozemljuje, v manj prijetnem nas dela pesimistińćne in ńćrnoglede. Jutri se tudi Mars povezuje s Plutonom in nam pomaga pri vztrajnosti in neomajnosti v naŇ°ih nańćrtih. Luna ponovno raste in nam daje energijo ter kljub vsemu klińće po ustvarjanju in del ustvarjanja so vedno tudi razlińćne rutinske in/ali nam manj prijetne naloge.

Bodite dobro.

U.

Photo by Priscilla du Preez on Unsplash
159 views0 comments

Recent Posts

See All