top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v kozorogu🌙

Od nedelje, 5. decembra (12:30) do torka, 7. decembra (12:48)

✨Lune je prestopila v hladnejšega in predvsem bolj realističnega kozoroga. Jupitrev navdih, ki smo ga lahko začutili po mrku, je nekoliko pošel.

Pred nami je nov delovni teden z vsemi bolj ali manj prijetnimi nalogami in obveznostmi. Te niso vse polne navdiha in nam ne dajo vedno občutek nekega smisla in zadovoljstva, prej naveličanosti.

Vendar so tudi vse te naloge del uspeha oziroma naše poti k osmišljanju življenja. Če nas nekatere zares obremenjujejo in nas delajo otopele, se moramo resno vprašati, kaj je potrebno spremeniti.

Ponavadi ne to, da se znebimo navidezno včasih brezveznih in neprijetnih nalog, ampak to, da osmislimo svoj cilj.

Zakaj vse to delamo?


S časoma se večina nas uči, da je dobro imeti za cilje še kaj več, kot to, da zaslužimo in si lahko za nagrado privoščimo nove stvari, potovanja itd. Seveda tudi to ni včasih slabo, vsekakor ne, vendar življenje nas hitro pripelje do spoznanja, da se s samo takim osmišljanjem vrtimo v začaranem potrošniškem krogu, ko nam nikoli ni nič dovolj in bi vedno kaj novega. Vsi se do neke mere vrtimo v njem.


Luna v kozorogu nas v najboljšem ozemljuje, v manj prijetnem nas dela pesimistične in črnoglede. Jutri se tudi Mars povezuje s Plutonom in nam pomaga pri vztrajnosti in neomajnosti v naših načrtih. Luna ponovno raste in nam daje energijo ter kljub vsemu kliče po ustvarjanju in del ustvarjanja so vedno tudi različne rutinske in/ali nam manj prijetne naloge.

Bodite dobro.

U.


Photo by Priscilla du Preez on Unsplash




161 views0 comments

Recent Posts

See All

© 2019 by lookingatthesky.com. Naslovna fotografija: Anja Papuga

bottom of page