top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v strelcu🌙

Od nedelje, 12. septembra (10:34) do torka, 14. septembra (13:33)


✨Luna je prestopila v znamenje strelca in s spremembo energije pride tudi nekaj razbremenitve zadnjih dni, ko smo nekoliko bolj čustveno doživljali situacije okoli nas.

Pogled bo spet navzgor proti nebo in razmišljanje optimističnejše. Jupiter je v Saturnovem znamenju, tako, da ne bomo pozabili na vse težave, obremenitve, omejitve, ki nam jih ta čas življenje prinaša. Vendar nam bo kljub vsemu nekoliko lažje. Videli bomo luč na koncu tunela.

Prva povezava bo z južnim Luninim vozlom, ki nas vseeno bolj vleče v duhovno in prepustno ter manj v konkretno. Veliko zadovoljnejši bomo, če bomo navdih in veselje poiskali znotraj sebe, kot da ga iščemo zunaj. Vseeno pa nas ognjena energija spodbuja v nove dogodivščine - predvsem v naravo in na sonce.

Proti večeru bomo čutili vse večjo odgovornost in resnost, v pozitivnem in zagnanem smislu, v pripravi na nov teden. Prva polovica ponedeljka bo prijetna, komunikacija bo tekla.

Kasneje pa se približujemo prvemu Luninemu krajcu, ki bo aktiviral približajočo opozicijo Neptuna in Sonca, tako, da bo splošna vitalnost nižja. Občutljivejši bomo.

Lahko bomo to čutili, kot krajši pobeg od realnosti v domišljiski svet filma ali mogoče video igric.

Previdnejši bodimo z vsemi odvisnostmi in pretiravanje z njimi. Ravno tako ni pravi čas za raziskovanje interneta in najglobjih skrivnosti tega našega sveta, saj nas hitro lahko potegne v “zajčjo luknjo” iz katere ni več jasne poti nazaj.

S Soncem, kot našo vizijo, v odnosu z Neptunovo domišljijo ali pa tudi iluzijo, lahko pride do razkroja. Neptun razprši ali zamegli naša prepričanja in je psihično zelo naporen, Lahko nas potegne v pesimizem in občutke popolne nemoči.

Po drugi strani pa nas lahko odpre kreativnosti in duhovnemu. Samopoznavanje je pomembno ta trenutek. Lahko ste med tistimi, ki se jih to osebno sploh ne bo dotaknilo ali pa vas bo popolnoma odneslo.

Če nas ne odnese predaleč je lahko Neptunovski uvid zlata vreden za našo življenjsko kreativnost.

Skrivnost je v odmerjanju, tako, kot pri večini stvari v življenju. ✨


Bodite dobro.

U.


💫 Za konec pa vabljeni na dogodek ta petek, 17. septembra, ob 18. uri na Ljudsko univerzo v Slovenski Bistrici. Kolegici z Astrološkega inštituta, Mihaela Malečkar in Jasmina Roršek, bosta za vse nas razbijale astrološke mite in na koncu pogledale tudi v leto 2022.






373 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page